26-10-2013، 15:37
زیتون سبز 500 گرم
روغن 1 فنجان
آب 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 4 قاشق مرباخوری
هندوانه 1 عدد
پیاز سبز 1 عدد
سیر 0.25 عدد
فلفل سیاه 0.25 قاشق مرباخوری
سرکه 3 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
روغن کنجد 0.5 قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست می کنیم :
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز چه , سیر و فلفل را در آن تفت دهید . سرکه سفید , سس سویا , آب , شکر و روغن کنجد را اضافه کرده و آنها را بجوشانید , در پایان گوشت و هویج را بیافزایید و مخلوط کنید .
سپس فیله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست می کنیم :
گوشت را تمیز کرده و ریز خرد کنید سپس با روغن , آب و آرد ذرت در کاسه ای مخلوط کرده و درب کاسه را گذاشته و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید هویج را بصورت خلالهای باریکی خرد کنید , روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هویج را افزوده بطوریکه روغن روی هویجها را فراگیرد و طلایی شوند سپس از ماهیتابه خارج کنید. روغن را مجددا داغ کرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقیقه بپزید و به آرامی بهم بزنید تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نیز خارج کنید . روغن را گرم کنید و آرد اضافی را روی گوشتها پخش کرده مجددا در روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ آنها ... ای سوخته شود سپس خارج کنید و با هویج به سسی که آماده نمودید بیافزایید و قبل زا سرو نمودن گرم کنید .
روغن 1 فنجان
آب 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 4 قاشق مرباخوری
هندوانه 1 عدد
پیاز سبز 1 عدد
سیر 0.25 عدد
فلفل سیاه 0.25 قاشق مرباخوری
سرکه 3 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
روغن کنجد 0.5 قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست می کنیم :
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز چه , سیر و فلفل را در آن تفت دهید . سرکه سفید , سس سویا , آب , شکر و روغن کنجد را اضافه کرده و آنها را بجوشانید , در پایان گوشت و هویج را بیافزایید و مخلوط کنید .
سپس فیله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست می کنیم :
گوشت را تمیز کرده و ریز خرد کنید سپس با روغن , آب و آرد ذرت در کاسه ای مخلوط کرده و درب کاسه را گذاشته و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید هویج را بصورت خلالهای باریکی خرد کنید , روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هویج را افزوده بطوریکه روغن روی هویجها را فراگیرد و طلایی شوند سپس از ماهیتابه خارج کنید. روغن را مجددا داغ کرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقیقه بپزید و به آرامی بهم بزنید تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نیز خارج کنید . روغن را گرم کنید و آرد اضافی را روی گوشتها پخش کرده مجددا در روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ آنها ... ای سوخته شود سپس خارج کنید و با هویج به سسی که آماده نمودید بیافزایید و قبل زا سرو نمودن گرم کنید .