امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی

#1
ترحلوای شیرازی
مواد لازم:
آرد برنج 1 پیمانه
نشاسته گل 2/1 پیمانه
شکر 4/3 پیمانه
گلاب 2/1 پیمانه
شیر 5 پیمانه
آب سرد 3 پیمانه
زعفران حل شده قدری
خلال بادام 4/3 پیمانه
پودر پسته جهت تزیین

طرز تهیه:
نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی آنرا دور می ریزیم ( اگر نشاسته در منزل تهیه شده بود چندین بار آب روی آن را عوض می کنیم تا طعم خاص آن خارج شود ).
3 پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.
آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود و یک لایه نازک پشت قاشق را بگیرد و در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و 2/1 حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر 1 سانت می ریزیم . در بقیه حلوا زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی دو قسمت حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود و سپس بهتر است 2 ساعت در یخچال نگه داشته و سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم 0
* ترحلوا را نباید به محض ریختن در یخچال قرار داد چون روی حلوا ترک می خورد و همچنین در هنگام طبخ اگر در غلظت مناسب برداشته نشود حلوا روی آن ضمن خنک شدن ترک برمی دارد 0
** در بعضی از دستورها از میزان آرد کاسته و بر میزان نشاسته می افزایند 0

طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی 1
حلوا هويج
مواد لازم:
شکر 2 پیمانه ( 250 گرم )
آب 4 پیمانه ( نیم لیتر )
گلاب 1 استکان
هویج رنده شده 5 عدد متوسط
زعفران آب کرده 1 قاشق چایخوری
آرد 3 پیمانه ( 370 گرم )
کره 75 گرم
روغن مایع 1 پیمانه ( 125 گرم )
طرز تهیه:
ابتدا شربت حلوا را آماده می کنیم به این ترتیب که شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا جوش آید و به مدت 20 دقیقه بجوشد سپس هویج را اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه می گذاریم بجوشد تا هویج نرم شود حرارت را خاموش کرده گلاب و زعفران را اضافه می کنیم آرد و روغن و کره را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 20 دقیقه هم می زنیم تا آرد درون روغن سرخ شود و بوی خامی آرد از بین برود وقتیکه به رنگ کاراملی در آمد از روی حرارت برداشته و شربت را آرام آرام اضافه می کنیم تا سفت شود و قالب می زنیم 

طرز تهیه ی ترحلوای شیرازی 1
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، zahrabavandpour
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان