امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بوبکر کبه : قلعه‌ نویی راه قهرمان شدن را بلد است.

بوبکر کبه : قلعه‌ نویی راه قهرمان شدن را بلد است. 1

خیلی‌ها کبه را خرید سوخته استقلال می‌دانستند. این بازیکن که از تیم داماش به استقلال ملحق شد بیشتر هفته‌های لیگ را در مصدومیت به سر برد و تا هفته پیش شرایط حضور در مسابقات را نداشت اما کبه در کیش دو گل به تیم منتخب کیش زد تا ورق به نفعش برگردد. این بازیکن درباره بازی که با منتخب کیش انجام دادند اینطور صحبت می‌کند: «بازی خوبی بود و اصولا تیم‌ها در اردوهای خود یک بازی دوستانه برگزار می‌کنند و ما هم دیدار خوب و مفیدی را با منتخب کیش داشتیم تا اهداف تاکتیکی‌مان را در این دیدار پیاده کنیم. خوشحالم که شرایط خوبی را در استقلال تجربه می‌کنم و امیدوارم بتوانم به روند گلزنی‌ام ادامه دهم. تمام سعی‌ام این است که خودم را در یک فرم خوب تا پایان فصل نگه دارم و باز هم برای استقلال گلزنی کنم تا هواداران استقلال را با گلزنی‌هایم شاد کنم.»
این مهاجم درباره اردوی کیش و شرایطی که داشتند اینطور اظهارنظر می‌کند: «خوشبختانه اردو، اردوی خوبی بود و توانستیم یک ریکاوری خوب روحی داشته باشیم و بدن‌هایمان را هم آماده نگه داریم تا خودمان را آماده بازی با ملوان کنیم.»
کبه درباره بازی با ملوان می‌گوید: «بازی سختی است اما ما همه هدف و برنامه‌مان این است که در این دیدار برنده باشیم و بتوانیم خود را در صدر نگه داریم.»
استقلال چقدر شانس قهرمانی دارد؟ این بازیکن در این مورد اینطور توضیح می‌دهد: «به نظرم استقلال شانس اول قهرمانی در لیگ است، برای این حرفم چند دلیل دارم. اول اینکه ما مربی داریم که راه قهرمان شدن را به خوبی بلد است. دوم بازیکنانی که همه تاثیرگذار هستند و می‌توانند در قهرمانی ما نقش مهمی داشته باشند. دلیل سومم هم این است که استقلال تیم پرطرفداری است و می‌تواند با حمایت هواداران خود به قهرمانی برسد.»
«در اردوی کیش با ساموئل ارتباط خوبی داشتی به نظر می‌رسد با این بازیکن خیلی رفیقی؟» کبه در این ارتباط می‌گوید: «جی دوست خوب من است و در بیرون از زمین هم ما با هم رفاقت خیلی خوبی داریم. از روزی که من به استقلال آمدم او به‌عنوان یک همزبان خیلی هوای من را داشت، با این حال جدا از ساموئل رفاقت خوبی هم با دیگر بازیکنان استقلال دارم و همه آنها دوست من هستند.»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=23427096473273990862.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=60785845369714990714.jpg

Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط ℬaD B✪Y ، جواد نکونام
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فیورنتینا 1-3 اینتر: قهرمان به صدر رفت
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  شما بگویید: قهرمان UCL 2021 کدام است؟
  علیزاده: تعهد قلعه‌نویی خیال بازیکنان را راحت می‌کند
  کونته: بازیکنانم قهرمان اصلی میدان بودند
  شما بگویید؛ قهرمان نیم‌فصل لیگ بیستم کدام تیم است؟+نظر سنجی
  رئال ثابت کرد؛ بدون رونالدو هم قهرمان می‌شویم
  باورنکردنی؛ چهارده کر‌ونایی در اردوی تیم قهرمان
  غمگین‌ترین قهرمان والدبباس؛ بدرود گرت بیل
  لالیگا در ایستگاه آخر؛ زیدان پنج‌شنبه قهرمان می‌شود؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان