امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه باقلوای استانبولی

#1
طرز تهیه باقلوای استانبولی 1

مواد لازم:
برای شربت:
شکر : ۵ لیوان
آب : ۳-۵ لیوان
آب لیمو : نصف قاشق چای خوری
برای خمیر:
آرد : ۴ لیوان
شیر : ۱ لیوان
مایه خمیر : ۱ پاکت
روغن آب شده : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
گردو خرد شده : ۲۵۰ گرم
نشاسته گندم : ۵۰۰ گرم
روغن داغ : ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
با وسایل گفته شده در مواد خمیر نرم یک دست بدست آورید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به حال خود گذاشته تا خوب خمیر ور بیاید. خمیر را به ۳ قسمت مساوی قسمت کنید. از هر قسمت ۱۶ تا ۱۸ عدد خمیر به اندازه یک گردو بردارید و هر کدام را در دست به شکل گردو در آورید. هر خمیر کوچک را با وردنه به اندازه یک بشفاب غذا خوری پهن کنید. وسط آنها مفداری نشاسته ریخته و خمیرها را روی هم پهن کنید(۱۶ یا ۱۸ ورق خمیر اولی را). روی بالاترین ورق نشاسته نریزید.
بدین طریق ۳ گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقه ای نشاسته زده شده بدست می آید.
یک سینی فر گرد را چرب کرده و با وردنه هر گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقی را به اندازه سینی باز کنید. خمیر گروه اول را در داخل سینی پهن کرده و روی آن نصف گردو را بپاشید و خوب پخش کنید. دومین گروه از خمیرها را که باز کردید روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. بقیه گردوها را روی آنها پخش کنید. آخرین گروه خمیرهای باز شذه را روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. خمیر داخل سینی را به شکل دلخواه برش دهید و روی آنها را به طوریکه به هر طرف آن پخش شود روغن داغ بریزید.
در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر تا زمانیکه روی آنها سرخ شود بپزید. بعد از پخته شدن از فر در اورده و بگذارید سرد شود. وقتی سرد شدند شربت آماده و نیمه گرم را روی آنها ریخته و ۴-۵ ساعت صبر کنید. باقلوا آماده است.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان