نظرسنجی: خوب نظرتان تاالان چه بوده؟
خیلی بد
بد
متوسط
خوب
خیلی خوب
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا

Rainbow 
داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1
داستان یاران ضربت(1):

سلام به همه من آنی هستم ودرگروه ضربت عضوهستم برای جنگ به همراه آن ها کارهای زیادی لازم بودمانند پرش بلند.نشانه گیری.و...

کسان زیادی درگروه عضوشده بودند اماهمه درامتحانات شکست می خوردند اما من توانستم باتلاش وپشتکارامتحاناتم راقبول شوم همان امتحانات ضربت!!

پس من درگروه شرکت داشتم بایدروزی 10ساعت در اردوگاه باشم.
خیلی خوش حالم چون مطمعن شدم که من توانایی این کاررادارم.دریکی ازروز هاکسی ازگروه به جنگل رفت برای شکارگیفوس هاآن ها موجوداتی وحشی بودند.

اسم کسی که برای شکارآن ها رفته بودسایرکس بود.سایرکس مردی قدرتمندوسریع بود.اوتوانست آن هاراشکست دهد اما ای کاش میدانست پشت سراودرحال تعقیبش هستند.وقتی به اردوگاه رسید همه دورش جمع شدند.

اوگفت کارسختی نبود همه تعجب کردند بله حقم داشتندچونگیفوس هادرحال تعقیب اوهستند واردوگاه راپیداکردن .

درهمان لحظه استادگفت بوی چیزی رااحساس میکنم آن آن آن.....
بله آنها گیفوس هابودند ولحظه به لحظه برتعدادشان دراردو گا ه زیاد میشد ....crying

ناگهان استاد در دروازه رابه روی آن ها بست آن ها درحدتوان زورزدند اما کسی نتوانست وارد شودبعد از ساعت ها آ ن ها رفتند اما ما مطمعن هستیم ان هاولکن نیستند.
ما بیرون رفتیم وازاردوگاه به پایگاه اصلی رفتیم 22نفررابرای جنگ باآن ها فرستادیم البته به فرماندهی من.

کارآسانی نبوداما توانستیم حدود76نفرازآن هارا شکست دهیم.البته ازماهم2نفرشکست خوردند افراد را جمع کردم گفتم 5 نفر پشت این درختان پنهان شوندوبقیه ی ما برویم به سمت پایگاه اگرکه آن ها نیامدند وماراتعقیب نکردندآن ها هم میایند مارسیدیم پس از مدتی آن ها هم آمدند وگفتند که کسی تعقیبمان نکرد.

ماخوش حال شدیم و جشن گرفتیم.
اما گیفوس ها خیلی بودند حدود110تادیگرمانده بود این دفعه همه ی افرادبه فرماندهی من به جنگ آنها رفتیم وهمه رانفله کردیم.
وقتی برگشتیم استاد درحال مرگ بود کلی گریه کردیم وآخرین حرف هایش را یادداشت کردیم.

پس از مرگ استادبزرگ آن ها فرماندهی را به من سپردندو......
درادامه.........
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1 داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانهای زیباوجالب ازجمله:یاران ضربت.همراه بافرمانده و...+عکس های زیبا 1
سلام دوستان من امیررضا هستمو13سالمه وبچه ی خیلی خیلی شوخی هستم

......................برای سپاس از دکمه ی سپاس استفاده کنیدBig GrinBig Grin.....................
پاسخ
 سپاس شده توسط پریا2 ، benyamin ، AyDiN.S ، |мιѕѕ мєняαѕα|
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Lightbulb چگونه صورت خود را استخونی و زیبا کنیم؟
  رابطه بین داشتن صورتی زیبا و موفقیت در زندگی *
  چرا آقایان همیشه در رؤیای خانم زیبا و جذاب هستند؟
  لازمه داشتن پوستی سالم و زیبا، استفاده از کرم‌های مختلف نیست
  با سقف عرشه فولادی خانه ای زیبا داشته باشید.
  شارژ تلفن همراه با میکروب!
  خیره شدن به تلفن همراه در تخت خواب می‌تواند باعث نابینایی موقت شود
  هفت مورد از موثرترین رازهای زیبا شدن
  ارسال فاکس با تلفن همراه با روش ابداعی دانشجوی دانشگاه شریف
Smile چند دانستنی جالب به همراه عکس!!!!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان