10-03-2014، 14:59
سلام بچه ها
موضوع اینه که بهترین خواننده از نظر شما چه کسی است؟؟
چرا؟؟؟
بهترین آهنگش چیه؟؟؟یکمش رو بنویس!!!!
موضوع اینه که بهترین خواننده از نظر شما چه کسی است؟؟
چرا؟؟؟
بهترین آهنگش چیه؟؟؟یکمش رو بنویس!!!!
|
|
بهترین خواننده |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
10-03-2014، 14:59
سلام بچه ها
موضوع اینه که بهترین خواننده از نظر شما چه کسی است؟؟ چرا؟؟؟ بهترین آهنگش چیه؟؟؟یکمش رو بنویس!!!!
10-03-2014، 15:13
ارمین2fm
چون سبکش که غمگینه به من میخوره و چون عاشقشم و خیلی و هایه دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بهترین اهنگش همشونه اما صداموداری قشنگ تره ![]() ![]() ![]() صدامو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به احترامت هیچ وقت حتی من نمینداختم نگامو جای رفتی با این که میدونستی .................. ♥♥♥♥33♥♥♥♥//////////////// ![]() ![]() //////////////////////////////♥♥ ♥33♥3!♥♥!♥♥♥3عرفان و سوگند ![]() ![]() چون عاشقشونم مخصوصا عرفان رفتیو رفتیو این دله من منتظر بشنوه اخره شب صدا گرمتو از پشت خط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گروه زدبازی و تیک تاک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
10-03-2014، 15:20
تکرآری |:
ولی (: جاستین تیمبرلیک (: بهترین آهنگشم کت شلواره و کرواتِ (: justin timberlake -suit & tie ^_^ ^_______^
10-03-2014، 15:41
امیر تتلو
![]()
10-03-2014، 15:58
ارمین 2afmچون اهنگاش همه اش قشنگن هم شاداش هم غمگیناش
![]() ![]() ![]() ![]() بیا اروم بگو در گوشم دوسم داری بزار همه دور شن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امیر تتلو ![]() ![]() چون اهنگای غمگینش عالین![]() ![]() ![]() همیشه خواستم سفره دار شم همه میومدن میریختن میرفتن ![]() ![]() ![]() ![]()
10-03-2014، 15:58
شششادمهههر
10-03-2014، 16:06
همه ی خواننده هارو دوست دارم
10-03-2014، 22:36
فقط [size=large]تتلو و ارمين2afm
تتلو اهنگ بيخيال :من بيخيال همه،بيخيال پول،بيخيال پورشه سفيد ارمين هم اهنگ چقد خوبه كه تازه با ملاني خونده
10-03-2014، 23:02
:cool:yas
از چی بگم برات انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد بجز کاغذ سفید پاره خب آره رفیق حرف توشه ولی با خودکاره سفید عرفانم دوس دارم با امینم
10-03-2014، 23:53
نمیشه گفت
چون سبکای موسیقی فرق داره
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|