21-11-2012، 16:07
مواد لازم: آردنخودچي 500 گرم
پودر شكر 250 گرم
روغن جامد 250 گرم
پودر هل يك قاشق چايخوري
پودر پسته يا خلال پسته براي تزئين
طرز تهيه:
پودر شكر، پودر هل و روغن جامد را با همزن برقي ميزنيم تا صاف و يك دست شود. آرد نخودچي را به آن اضافه كرده و به مدت 24 ساعت خمير را استراحت ميدهيم بعد از گذشت اين زمان آن را روي سطح صافي باز كرده با وردنه و با قالب دلخواه قالب ميزنيم و در سيني فر با فاصله كمي از هم قرار ميدهيم. روي هر كدام از شيرينيها يك عدد خلال پسته ميگذاريم و آن را درون فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار ميدهيم. سي دقيقه زمان جهت خنك شدن شيرينيها پس از خارج شدن از فر لازم است.
ادامه ...
پودر شكر 250 گرم
روغن جامد 250 گرم
پودر هل يك قاشق چايخوري
پودر پسته يا خلال پسته براي تزئين
طرز تهيه:
پودر شكر، پودر هل و روغن جامد را با همزن برقي ميزنيم تا صاف و يك دست شود. آرد نخودچي را به آن اضافه كرده و به مدت 24 ساعت خمير را استراحت ميدهيم بعد از گذشت اين زمان آن را روي سطح صافي باز كرده با وردنه و با قالب دلخواه قالب ميزنيم و در سيني فر با فاصله كمي از هم قرار ميدهيم. روي هر كدام از شيرينيها يك عدد خلال پسته ميگذاريم و آن را درون فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار ميدهيم. سي دقيقه زمان جهت خنك شدن شيرينيها پس از خارج شدن از فر لازم است.
ادامه ...