امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش پخت پنکیک با الو قرمز

#1
مواد لازم برای تهیه مخلوط آلو(6 نفر):

g>

500 گرم


آلوی قرمز

6 قاشق غذاخوری


شکر قهوه‌ای

1عدد


چوب ‌دارچین

1عدد


میخک ‌درسته

یک هشتم قاشق چای‌خوری


جوزهندی

6 قاشق غذا‌خوری


آب سیب

روش تهیه:

آلوها را چهار قارچ کنید و هسته‌ی آن‌ها را بیرون آورید. سپس آن‌ها را به همراه شکر، ادویه و آب سیب در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید؛ حرارت را کم کنید و در حدود 8-5 دقیقه درب ظرف را بگذارید تا آلوها کاملاً نرم شوند؛ آن‌گاه ظرف حاوی آلوها را گرم نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه‌ی پنکیک:

g>

یک دوم پیمانه(50 گرم)


آرد سفید گندم

2قاشق چای‌خوری


بیکینگ پودر

یک هشتم قاشق چای‌خوری


نمک

یک دو پیمانه(50 گرم)


آرد ذرت

2قاشق غذاخوری


شکر

1عدد


تخم‌مرغ

1پیمانه(150میلی‌گرم)


شیرپاستوریزه

5- 4 قاشق غذاخوری


روغن مایع مخصوص سرخ کردن

روش تهیه پنکیک:

در یک کاسه هر دو آرد را الک کرده، بیکینگ پودر، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید. در وسط محتویات کاسه، تخم‌مرغ زده شده و شیر را کم کم بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یک‌دست و روانی حاصل شود؛ آن‌گاه 1 قاشق غذاخوری از روغن مایع را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه‌ی تفلون بریزید و گرم کنید. از مایه به اندازه‌ی 3 قاشق غذاخوری داخل تابه بریزید واجازه دهید روی پنکیک‌ها حباب‌هایی ایجاد شود و طلایی گردد سپس پنکیک‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. پنکیک‌های گرم را به‌ همراه مخلوط آلو سرو نمایید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ..WonDerfull.. ، KATARA
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان