23-08-2014، 9:40

فیلهٔ سالمون به خودی خود گوشتی لطیف و دلچسب دارد، حال اگر با سسی دلچسب سرو شود که چه بهتر.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این غذا در 25 دقیقه آماده میشود و برای 8 نفر مناسب است.
مواد لازم:
ماست 2% چربی
½ پیمانه
سس خردل
2 قاشق غذاخوری
شوید تازه ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه ساتوری شده
2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
فیله ماهی سالمون
8 عدد
لیموی خرد شده برای سرو
طرز تهیه:
- فر را با دمای 225 درجه ساتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. ماست، خردل، شوید و جعفری را با هم مخلوط کرده و آن را با کمی نمک و فلفل مزهدار میکنیم. سالمون را به طوری که پوست آن زیر قرار گیرد روی یک ظرف دور دار مناسب فر میگذاریم و مخلوط ماست را روی سطح آن پخش میکنیم.
- آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم. سپس آن را از فر خارج کرده و روی آن شوید پخش میکنیم و گرم به همراه لیموی خرد شده سرو میکنی