امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه و طبخ سوپ جو پرک با شیر

#1

طرز تهیه و طبخ سوپ جو پرک با شیر 1


مواد مورد نیاز برای طبخ سوپ جوپرک با شیر:
ـ بال و پشت مرغ
ـ جو پرک نصف لیوان
ـ هویج رنده شده ۱ عدد
ـ نخود فرنگی یک چهارم تا یک سوم لیوان
ـ جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ شیر یک لیوان
ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
ـ پیاز یک عدد


طرز طبخ :
هنگام بسته بندی کردن مرغ بخشهایی مثل بال و پشت را جداگانه جهت استفاده سوپ بسته بندی کنید یا زمانی که غذاهایی مثل پست قبلی که برگر مرغ بود ویا سایر غذاها مثل کالباس ، یا کتلت و قلقلی برای پلو و… که سینه وران برای غذا چرخ شده و به مصرف میرسد بهترین زمان برای تهیه یک سوپ خوشمزه است زیرا از بقیه قسمتهای مرغ میتوان برای سوپ استفاده کرد .

مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه بپزید وقتی پخته شد استخوانها را جدا کرده و گوشتش را با جو پرک و هویج رنده شده در سوپ بریزید . نخود فرنگی پخته شده یا کنسروی هم اضافه کنید صبر کنید تا هویج و جوپرک کمی نرم شود سپس شیر و فلفل سیاه و قرمز رااضافه کنید .

بعد از کمی جوشیدن و پخته شدن کامل هویج و جو پرک صبر کرده تا قوام لازم را پیدا کند وجعفری را در سوپ بریزید و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید . دوستان جوان و پر تحرک میتوانند با اضافه کردن خامه این سوپ را میل کنند.

پاسخ
 سپاس شده توسط Faust
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان