02-06-2014، 18:33

خسته شدی از آش رشته تکراری؟ اینم یه آش جدید..
آش گوجه معمولا” با آبغوره سرو میشه..برا همین بعضی به اسم آش آبغوره هم میشناسنش..
این آش خیلی خوشمزه هست و یه غذای عالی برای طرفداران غذای ترش ..
البته میتونید با کم و زیاد کردن آبغوره ترشی این آش رو با ذائقه ی خودتون هماهنگ کنید
موادلازم:
برنج………………………………………..1 استکان
لوبیا چشم بلبلی………………………….1 استکان
آبغوره………………………………………1 استکان
نعناء خشک……………………………….1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی………………………………نیم کیلو
رب گوجه…………………………………..2 قاشق غذاخوری
پیاز…………………………………………1 عدد
تره و جعفری………………………………150 گرم،شسته شده و خورد شده
نمک و فلفل قرمز
طرزتهیه:
لوبیا رو از شب قبل ،خیس کنید تا نفخ لوبیا گرفته بشه..
لوبیا رو جداگانه بپزید..
گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و با رنده و یا میکسر پورش کنید..چیزی که مهمه اینه که گوجه ها خوب پوره بشن..
سبزی این آش رو نیاز نیست خیلی ساطوری کنید،بهتره معمولی خورد بشه..
پیاز رو داخل قابلمه با روغن سرخ کنید و بعد برنج رو بهش اضافه کنید و روش آب بریزید،میتونید از آب گوشت هم استفاده کنید،صبر کنید آب جوش بیاد..
در قابلمه رو به صورت نیمه باز بذارین و حرارت رو کم کنید و بذارید برنج پخته و له بشه..
لوبیای پخته شده و گوجه فرنگی و رب و سبزی رو به آش اضافه کنید..در قابلمه رو نیمه بذارین و روی شعله ی ملایم.. صبر کنید تا آش جا بیفته و به غلظت دلخواهتون برسه..
10 دقیقه ی آخر پخت آبغوره،نمک،فلفل قرمز و نعناء خشک رو به آش اضافه کنید..
**آش گوجه، طبع سردی داره و با اضافه کردن نعناء متعادل میشه،میتونید برای تزئین روی آش از نعناء داغ استفاده کنید..
**آش گوجه برای افرادی که به غذای ترش علاقه دارن خوشمزه و عالی هست..مقدار آبغوره رو میتونید کمتر و یا بیشتر کنید..
**استفاده از رب همراه با گوجه فرنگی به رنگ غذا و طعمش کمک میکنه،میتونید رب رو حذف کنید..اما به نظر من بهتره که استفاده بشه..
**مقدار گوجه رو هم میتونید کمتر و یا بیشتر کنید..