امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اژدری زاده:برای مدیرعاملی فولاد صحبت کردم ولی برنامه ندادم

اژدری زاده:برای مدیرعاملی فولاد صحبت کردم ولی برنامه ندادم 1

وبسایت رسمی برنامه نود - مدیرعامل فعلی باشگاه فولاد نوین می‌گوید با وی برای مدیرعاملی باشگاه فولاد خوزستان صحبت شده است ولی هنوز حضورش در این تیم قطعی نیست.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از مهر، علیرضا اژدری زاده درباره اینکه یکی ازگزینه‌های جانشینی سیف الله دهکردی به عنوان مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان است، اظهار کرد: با من دو جلسه در این خصوص برگزار شد هنوز چیزی قطعی نیست و من نمی‌توانم بگویم این مسئله در چه مرحله‌ای است.

وی درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای مدیرعاملی به مسئولان شرکت فولاد تحویل داده است یا خیر، تصریح کرد: خیر، از من برنامه‌ای نخواستند ولی صحبت شد که اگر بحث مدیرعاملی باشد، نظرتان چیست.

اژدری زاده در پاسخ به این سئوال که در صورت انتخابش به عنوان مدیرعامل فولاد خوزستان، چه برنامه‌ای خواهد داشت، گفت: اول باید دید امکان مدیرعاملی من چقدر است. با این حال اگر من مدیرعامل شوم سیاست‌ گروه قبلی را دنبال خواهیم کرد. من چند سال با آقای دهکردی کار کردم و با عملکردشان به خوبی آشنا هستم.

مدیرعامل باشگاه فولاد نوین در پایان درباره وضعیت فروش این باشگاه هم تاکید کرد: هنوز بحث واگذاری به نتیجه نرسیده است. ضمن اینکه نفت آبادان و نفت مسجد سلیمان هم به صورت شفاهی برای خرید باشگاه اعلام آمادگی کرده‌‌اند ولی درخواست رسمی نداده‌اند.
اژدری زاده:برای مدیرعاملی فولاد صحبت کردم ولی برنامه ندادم 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Art معرفی برنامه sofascore | دیدن نتایج زنده فوتبال
  علی‌ قلی‌زاده تقدیم به آرین روبن!
  برنامه تمرین و غذایی برای بدنسازی
  زلاتان: از قصد روی آسپیلیکوئتا خطا کردم
  قلی‌زاده با پاس گل فیکس شد
  عمران‌زاده: در این شرایط سخت آماده هستیم
  عباس‌زاده منتظر درخشش در یک جام جدید(عکس)
  آذری: نگاه‌ها به فولاد عوض شد
  چاگو: فولاد کیفیت لازم برای صعود را دارد
  طلسم فولاد در نخستین دیدار آسیایی حفظ شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: