امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پسرا حتما بیان.دخترا برای تایید بیاین

Wink 
حتما شما هم زیاد شنیدید که پسرا زیاد به پارک دوبل بانوان گیر میدن

اما به نظر من

هر وقت پسرا فرق رنگ های زرشکی ، جگری ، دونه اناری ، سرخ آبی ، لاک ناخونی رو فهمیدن و به همشون نگفتن قرمز اونوقت بیان پارک دوبل خانوما رو مسخره کنن !
WinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

دخترا برای تایید، سپاس و نظر بدید
در دسترس بودنت دیگر برایم اهمیتی ندارد. اکنون دیگر نه مشترکی و نه مورد نظر
 سپاس شده توسط azary ، mobinamahro ، an idiot ، aliakbar2646 ، تیناجونی ، zahra160 ، beauty ، samin joon ، آرامش ، عسل76 ، كيمياk ، sandi ، HEART♥DEVIL ، جانگ یونگ هوا ، *Armila* ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، new girl ، pegah 13 ، nightly girl ، ʂհმოἶო ، pink lady ، لاله من ، کیمیانا ، ♥h@di$♥ ، Y.a.S.a.M.i.N ، zolale qasemi ، ارتادخت ، رومینا اتیش پاره ، BAHEREH!!`´ ، sahar-s ، ƒяσzєη ℓσνє ، rabbbbb bbbit ، hadis bieber ، leba3ekhaki ، سمیرا ناناز ، elham1 ، ~Mahnaz~ ، kourosh A ، mohammadreza.mnd ، Atoosa.s ، املیا ، Interstellar ، narges 18 ، spranza ، .14.anita ، mobina bieber ، ☻JOKER☻ ، پرنیا.. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، روزان ، $hanane$ ، REZA.N.A ، مایلی ، سورنا فاول ، fatemeh00 ، عارفه ، zahraa ، masoud-19 ، nosha ، saye641 ، "K!nd~G!Яl" ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، بولوم ، *گوجه سبز* ، ♥Nahal♥ ، خانومي ، negin2002 ، aynaz_j ، niloofarf80 ، c. ronaldo ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، marbel ، hastiiiiii ، نگار ر ، بهرخ ، karona ، bieber fan ، AMIRHOSSINE7 ، خانوم دکتر ، mahdi.ir ، سانا50 ، maryamam ، gesooya ، النا ♥♥♥♥ ، نیلوفر جون ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ارش سلوکی ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Zakie76 ، ☂ ☠....MANESA.... ☂☠ ، *parisa* ، z.l♥ve ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، bahare_021 ، parisa y ، ☆єℓαнєн✮ ، katy20 ، 122333 ، فرینوش ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Sieiry ، بغض ابر ، samira malik ، ✘Miss maryam✘ ، cRazy g!rl ، gh@z@le♥ ، @ elsa @ ، پاييزان ، pegah jb ، *nadia*horan* ، leilajoon♥♥ ، zahra_15 ، شاروکن ، یک گل ، sara1112 ، ***EHSAN - ABADAN*** ، دتی ، ☼ سلنا 1380 ☼ ، roya-p ، دايانا ، بهار راد ، mustafa ceceli ، cheshm asali ، negin .m ، .anita.14 ، _mozhdeh_ ، دریایی که همیشه صدف داره ، First Star ، SPIDER MAN 4 ، zahra212 ، لرد خشمگین ، SM Love ، neda2013 ، sabaza ، elmira12 ، r.kh ، !~IмДи~! ، MoOhAmAd.FY ، 7 مقدس ، سلنا15 ، 123789654 ، *isan* ، Mahtab gf ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ArAz*SaNaYi ، .maryam. ، melina ttttttt ، narin13 ، pяett¥•G!ฯГ ، narges.2013 ، ...asall... ، مریم بهار ، :Sèlïnå: ، زری جون ، Mᴏʙɪɴᴀ ، saas ، امیرسام. ، یاسی@_@ ، Wєιяɗ ، نگین ابی ، tekna 1 ، پيشي ي ملوس ، ko*minam ، elina17 ، سیندرلا2013 ، alighaemazar ، اناهی ، gole_pazhmorde ، روناز ، Spell † ، ایلگار ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، نفس انجمن ، ᖇ〇Ḱᔕᓰ ، گار ، نسترن jc ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، عاشق الکترونیک ، farsi1 ، mobina1375 ، زهرا10000 ، ailreza 2014 ، یه دختر ، marya* ، キム尺刀ム乙 ، mo0ozhi ، @پوریا@ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ρѕуcнσραтн ، diba joojoo ، صوصن ، D.I.Z.E.R.E ، ♥bahar♥ ، فاطمه 09 ، ★~Ѕдула~★ ، shawkila ، jinora ، armit ، گریس ، i m a n ، ساحل007 ، مهمان سونیک ، tara h m ، nahal jon ، zahrabavandpour ، baaran ، ~H!P HØp §tâR~ ، حانا ، asa14 ، YA$aMiN ، leila♥♥ ، [ niki ] ، Aisan joon ، hamid076 ، جواد89 ، یلدا عبدی ، arnvsh ، اریتان ، *کاترینا جون* ، ♥farbod♥ ، شقایق 245 ، سووگند ، ḲℑℳℐÅ ، میم بده ، naznazi123 ، amir hossein.z ، -Edgar ، گوهر کوچولو ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، دریا+17 ، رژان ، Elena ♥♥♥♥♥ ، maku1383 ، navisa ، girl of chaos ، r.hadis ، mahdi1441 ، α∂ ρяιηcєѕѕ∂ ، Thyme ، sara جووووون ، دختری تنها درباران ، Matin Dj ، ✘ คl๏ภє ✘ ، niloofar1997 ، Mahdi m.g ، ستایش*** ، fatima1378 ، paransas ، متین 112 ، ♀✘ دُختَــ♥ـر بَهــآرے ♀✘ ، bella vampire ، stars ، هاناجون ، وسال ، DiReCtIoNeR GiRl ، زهراجون80 ، NeginNg ، ♠♣FIRE boy♠♣ ، فرنود ، *KING* ، ✘ӍДЯЈДл✘ ، Reza.NTK ، bahar hamooleh ، spent † ، مریم14 ، فاطمه خانم ، FurY ، ناز خوشگله ، سیما سارا ، ✞ Ϧ ʝ ᔣ ✞ ، tan!a ، hasti♥♥♥ ، d1382 ، monster girl+ ، nahal:o ، PISHY ، مهیا 122 ، farzguee ، shining ، امیرحسین خفن(قبلیم بابا) ، Roooya ، Elena ♥♥♥♥♥♥♥ ، ghazal07 ، marjan74 ، MoJoOnBi ، metelda ، panizaa ، ×~parand~× ، #marya# ، SaharM ، حقوقدان انجمن ، L²evi ، ...loveis ، qpqpqp ، amaya nanaz ، Iran Girl ، Nυмв ، هستی0611 ، ✘Nina✘ ، االنا ، shayruan ، Son of anarchy ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
پارک دویبل واسه خودت.دخترا میتونن سوسک بکشن؟
 سپاس شده توسط kourosh A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، محمد2000 ، Jack Daniel'ѕ ، gh@z@le♥ ، tamoko89 ، !~IмДи~! ، lrnsd ، armit ، امــــــیـــــــر راد ، چرا؟ ، hoseinbeauty
هروقت دخترافرق بین ترمز کلاچ گازروفهمیدن راننده بشن
آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت ،خدایا خواهشی دارم که تو در تنهاترین تنهاییش تنهای تنهایش نذار.HeartHeart

سپاس شده توسط leba3ekhaki ، ارسلان اعظمی ، Jack Daniel'ѕ ، lrnsd ، BLUE WATER ، armit ، mahdi1441 ، امــــــیـــــــر راد ، چرا؟ ، hoseinbeauty ، Ashkan Fadaei
هروقت دخترافرق بین ترمز کلاچ گازروتوتصادف فهمیدن راننده بشن
آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت ،خدایا خواهشی دارم که تو در تنهاترین تنهاییش تنهای تنهایش نذار.HeartHeart

سپاس شده توسط kourosh A ، محمد2000 ، ارسلان اعظمی ، Jack Daniel'ѕ ، mohjkl1 ، lrnsd ، mahdi1441 ، امــــــیـــــــر راد ، چرا؟ ، qpqpqp
راست میگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهHeart
حال ما اینقدرم که میبینی خوب نیست،فتوشاپه.......

کافیه فقط یه بار سر یه پیچ یادشون بره کدوم گاز بود کدوم ترمز!!!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، lrnsd
مگه دخترا رانندگی بلدن HuhHuhExclamationExclamationTongueSmile
اون ماشین هایی که اروم میرن ماله دختراستTongue
من یه پیشنهاد دارم اینکه دخترا برن اشین لباسشویی بروننBig GrinBig Grin
پسرا حتما بیان.دخترا برای تایید بیاین 1
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، lrnsd
خیلی خز . قدیمی . چرت بود یکم خلاقیت به خرج بده بعدش هم ما پسرا که سالاریم رو مسخره نکن بد میبینی Angry
(14-09-2013، 6:28)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه دخترا رانندگی بلدن HuhHuhExclamationExclamationTongueSmile
اون ماشین هایی که اروم میرن ماله دختراستTongue
من یه پیشنهاد دارم اینکه دخترا برن اشین لباسشویی بروننBig GrinBig Grin
پیشنهاداتو نگه دار برای خودت
در دسترس بودنت دیگر برایم اهمیتی ندارد. اکنون دیگر نه مشترکی و نه مورد نظر
هر وقت دخترا فهمیدن که تو رانندگی ترمز وسطی هستش بعد از این حرفا بزنن ‏‎Big GrinBig Grin
دورم بستَس حصار
خورده حبسم اضاف
ولی با این وجود نصبه پرچم نگاه  Cool
 سپاس شده توسط .anita.14 ، mj.mo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart این اتفاقی که برای من افتاد سعی کنید برای شما نیافته{این داستان واقعیه و دردناک}
Exclamation به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆
  کدام نژاد هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟بیاین بگین
Heart کدوم شخصیت دیزنی؟ فقط دخترا! اگه پسر ها بیان هیچی دیگه پدرشون رو در میارم!
  «چالش بیان فرمو پر کنین منتظرمــــــــ»
  سوال برای پسرا چه دختری برای ازدواج مناسبه؟
  روش هایی موثر در ضایع کردن پسرا
Biggrin تَرین هـــایِ فلشخوری ! ( پسرا )
  دخترا بگید کدوم احلاق پسرا بیشتر رو مخه؟؟
Heart دخترا پسرا كدوم خوشگلتره؟♣♣♣سري اول دوم سوم♣♣♣

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان