امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان

دخترها:
بعضی از اونا واقعاً می خونند وقتی میرن سر کتاب تا یکی دو ساعت دیگه کلشونو از کتاب بر نمی دارند . عادت دارند زیر مطالب کتاب خط بکشند که بعدا بخونند!!! …
بعضی هاشون هم که مثلا درس می خونند کتاب جلوشونه چشمشون هم روی کتابه ولی حواسشون یه جای دیگست …
یه عده ای هم هستند که به بهونه اینکه مشکل دارن زنگ میزنند خونه دوستشونو دوستشون هم از خدا خواسته حدود یک ساعت و اندی به طوری که اشک و دود تلفن در میاد برای هم قصه تعریف می کنند!!!
و اما پسر ها:
یا درس نمی خونند یا وقتی می خواند بخونند باید حسش بیاد. وقتی حسش میاد که شب امتحانه …
یه کم که درس خوندند یه موردی پیش میاد و بهش خیره می شوند!!!!!!!!!
و به یه چیزی فکر می کنند بعد انگار که درس خوندند بلند میشند میرن استراحت می کنند بعد از یک ساعت استراحت دوباره میرند میشینند فکر می کنند . وقتی فکرشون تموم شد کتاب را ورق میزنند یه کم براندازش میکنند وزنش می کنند استخاره می کنند برای خودشون تقسیمش می کنند میگند تا ساعت فلان اینقدر می خونم تا ساعت فلان اینقدر بعد میرن استراحت کنند . حین استراحت حسشون تموم میشه!!!
حال ندارند برند بخونند ولی چون می دونند فردا امتحان دارند پا میشند میرند سر کتابشون.
همینجور که می خونند هیچی حالیشون نیست چون جای دیگه فکر می کنند(لازم به ذکر است که هیچ وقت در هیچ موقعیتی فکر نمی کنند فقط موقع درس خوندن فکرشون میاد) بعد از نیم ساعت دوباره میرن استراحت، بعد سه ربع استراحت می بینند خیلی دیر شده .دوباره میرنند درس بخونند این بار می خونند یه چیزایی هم یاد میگیرند ولی چیزایی که یاد نمی گیرند را میذارند که فردا از دوستاش بپرسند یه کم به معلمشون فحش میدند می گند اینارو درس نداده . خلاصه آخرش نمیرسند کتاب را تموم کنند فردا میرند میبینند که دوستاشون یه چیزایی می گند که تا حالا به گوششون نخورده بعد اعصابشون خرد میشه اونایی هم که خونده بودند یادشون میره به همین سادگی!!!!
از بس خوابت را دیده ام ؛دیگر نمی گویم :

" خوابم می آید "

؛می گویم : " یارم می آید " ......
پاسخ
 سپاس شده توسط mohamad66 ، ZUSE ، ps3000 ، AFEE BOZORG ، ...Sara SHZ... ، pink devil ، cute flower ، coralin ، white angel ، gandom ، M.K.N ، negar98 ، محمد هادی ، benyamin ، ali000 ، Hengame Plang ، eshgh abee ، shayesteh2012 ، daniyal mzx ، сÜтε Đévìł ツ ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، *GANDOM* ، fair of love ، MINA JOON ، نیلو 1371 ، nazanin_nr ، mehrasa2012 ، هیواجون ، ...asall... ، SHERMION ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، سسسس ، sasa. ، B I N A M ، NASIM.BH ، (amir124 (2 ، best~boy ، خسرو شکیبایی ، r.kh ، Snow-Girl ، Yasmin30 ، ♥h@di$♥ ، parmida choclet ، noora91 ، .:: S.M ::. ، parsa2013 ، آنیکا....... ، tangled1 ، orchid83 ، Andrea ، ρяіηcεss~Αιοηε ، leba3ekhaki ، bi kas ، MANDI 1 ، mona77 ، ЯèŽvÀń ، بووووق ، *$Super Star ، mansournazari ، نیما جان ، M.H2 ، .آمیتیدا. ، mahdi.ir ، ♥AMIR♥ ، ark ، عشقم 2afm
آگهی
من شب امتحان میخونم کلاسی هارو زیر 15 میشم
اما امتاحانای ترم رو بالای 18
شب امتحان برا من حسش هست خوبم هست چون اگه کم بشم مامانم با دمپایی میفته دنبالم اینتر نتم قطع تا ترم بعد که جبران کنمcrying
به هر حال منم وقتی میرم میخونم درو قفل میکنم تلفنو قطع میکنم غذا اینا هم تعطیل
خلاصه شب امتحان خر خونی میکنم
Big Grin
مثل این شوفر اتوبوسا یه فلاسک چایی گذاشتم پایین میز کامپیوتر همینطور که نگام به مانیتوره خم میشم میارمش بالا … انگار قراره ماشین از جلو بیاد !  Big Grinute
پاسخ
 سپاس شده توسط sara.pishoooo ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، سسسس
من میرم خونه دوستم یا دوستم میاد خونه ما رفع اشکال دیگه نمیخونیم
آنان که با زندگی میسازند زندگی را میبازند
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، daniyal mzx ، پيشي ي ملوس ، سسسس ، *$Super Star
منم شب امتحان خر خونی میکنم
از بس خوابت را دیده ام ؛دیگر نمی گویم :

" خوابم می آید "

؛می گویم : " یارم می آید " ......
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، daniyal mzx ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، سسسس
(06-03-2012، 18:47)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم خونه دوستم یا دوستم میاد خونه ما رفع اشکال دیگه نمیخونیم

آفرین به شما که که باهم رفع اشکال میکنید
چون دیگه اشک و دود تلفن در نمیاد
به سه چیز تکیه نکن

غرور، دروغ و عشق

آدم با غرور می تازد

با دروغ می بازد

و با عشق می میرد
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، pink devil ، daniyal mzx ، SHERMION ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، سسسس ، *$Super Star
من کتابمو میخورم اعصاب مامان بابام خورد میشه کتابو ازم میگیرن میگن برو بخواب بچهrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrding
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، daniyal mzx ، خسرو شکیبایی ، سسسس ، noora91
شب امتحان های من از سر کوچه همه خبر دارن من امتحان دارم و سعی میکنم که خوب درسا رو بخونم وگرنه شب خوابم نمیبره
پاسخ
 سپاس شده توسط سسسس ، خسرو شکیبایی
براي دختر ها درست بود ولي داداش من با همين روش كه هي ورق مي زنه درساشو نمي افته ! پس يادش نمي ره Smile
روزت رو با سخت ترين كار اغاز كن .كاري كه مي تونه بزرگ ترين تاثير رو بر خودت و حرفه ات بگذاره و تا وقتي تمومش نكردي دست از كار نكش kaffe2
پاسخ
 سپاس شده توسط daniyal mzx ، SHERMION ، سسسس ، Yasmin30
من که هر موقع درس می خونم نمرم بد میشه به خاطر همین تصمیم می گیرم جای درس خوندن بشینم روی بازی تاترم تمرکز کنم بهترهTongueمرسیییییییی
[/font][/size]همیشه می شه زندگی کرد به شرط اون که بخوای:Laie_23:
پاسخ
 سپاس شده توسط daniyal mzx ، سسسس
من موقع درس خوندم یه دفعه تو فکر فرو می رم یه دفعه می بینم ساعت 2 نصفه شبهBlush
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها  در شب امتحان 1
پاسخ
 سپاس شده توسط daniyal mzx ، NASIM.BH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سابلیمینال قدرتمند مخصوص امتحان
  دو تا رفیق عاشق یک دختر میشن
Music ✧ سابلیمینال قبولی در هر امتحان و آزمونی
Music 〄 سابلیمینال علاقه به درس خواندن
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  یه بازی جالب (امتحان کنید)
Star دختر بود یعنی...........!
  چگونگی بهداشت پوشاک زیر آقایان

پرش به انجمن: