امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

حجاب باید ازاد باشه ... تا دختر مردم مثل عقده ای ها نیاد بیرون .. تا امریکایی و اروپایی بعد از دیدن یه دختر با شال نگن این دختر ایرونیه رو فردا اعدامش میکنن چون یه تار موش بیرونه ! بعله اقا ؛ قبل از این که جیزی رو اجباری کنن باید فرهنگ سازی کنن :| زمان شاه ، مسجد بود ، دیسکو هم بود ، جادری بود ، لختم بود ، سامی جون بود ، علی مشتی هم بود !! در ضمن موضوع رو با چت روم اشتباه نگیرید
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! 18
آگهی
بازم میگم اعتقاد مثل مسواک شخصیه بزور نکین تو دهن هرکسی هروقت طرف راضی شد اون اعتقاد رو از 8 یا 9 تا سوراخ بدنش عبور بدین.نه به زور ک از ی سوراخشم بزور رد شده
مرغم هیچوقت تخم نذاشت ولی عوضش گاوم هروز زایید...
(13-10-2014، 10:48)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 20:07)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم اصن من امل
ولی من بی حجابیو دوست دارم
فک نکنم این یه چیز عمومی باشه
حجاب یه چیزه شخصیه که من دوست ندارم رعایت کنم
چه من سر کنم چه نکنم چی عاید بقیه میشه جز
تیکه انداختن پسرا
اره تیکه میندازن موشکلیه؟؟؟
منکه راضیم :cool:

بله.....
همه جوره دیده بودم این جوریشو ندیده بودم
خوش به حال شوهر ایندت!!!

زندگی مردم و شوهر ایندشون به خودشون ربط داره ! تورو سننه ؟ اون وخ میگن چرا فرار میکنین اروپا :|||| نمیخوام بحث خواسی راه بندازم ولی شما امر به معروف و نهی از منکرتو کردی ثوابشم گرفتی ، آفرین ! مردم دین خودشونو نمیتونن انتخاب کنن .. کجای " قرآن و اسلام" "واقعی" کلمه حجاب اومده ؟؟؟ گفتن زن باید چون میخواد راهشو خودش انتخاب کنه سنگسار ، اعدام یا هر چیز دیگه ای بشه؟ اسم هرزه روش بیاد؟؟ بسه اقا بسه !
 سپاس شده توسط armin van buuren ، # αпGεʟ
هر کی یه اعتقادی داره.خود من زیاد با حجاب موافق نیستم.نباید که همه چی رو به زور به همه تحمیل کردBlush
بابا من تا خودم نخوام با حجاب نمیشم
مثلا به فرض حالا شما بیای رو صورت من اسید بپاشی گناهش بیشتره یا اینکه با فرضیه ی اینکه بخوای منو با اسید پاشی با حجاب کنی
تو گناهت بیشتره نه من
پس من نمی خوام با حجاب شم تو بازم داری گناه میکنی چون داری زورکی منو با حجاب میکنی الان اروپاییا مگه بی حجابن دلشون کثیفه کثافت کاری میکنن اینجا دین نیست بخدا دینی که یه اخوند پشت پرده کثافت کاری میکنه از یه طرف میاد میگه خدا رو بپرستید دین نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی خواسته تو رو با زور با حجاب کنه؟به من بگو.
تو مگه بچه شیعه نیستی؟دینت اسلام نیست...
مگه تو ایران زندگی نمیکنی؟
تو گوگل یه سرچی درباره فواید حجاب کنی بدک نیست...
(01-11-2014، 0:49)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب باید ازاد باشه ... تا دختر مردم مثل عقده ای ها نیاد بیرون .. تا امریکایی و اروپایی بعد از دیدن یه دختر با شال نگن این دختر ایرونیه رو فردا اعدامش میکنن چون یه تار موش بیرونه ! بعله اقا ؛ قبل از این که جیزی رو اجباری کنن باید فرهنگ سازی کنن :| زمان شاه ، مسجد بود ، دیسکو هم بود ، جادری بود ، لختم بود ، سامی جون بود ، علی مشتی هم بود !! در ضمن موضوع رو با چت روم اشتباه نگیرید
خانوم محترم بهتره با این دوستان گرامی بحث نکنید اینا فقط یه کلمه بلدن اونم...باید... هست
حجاب خیلی زوریه عزیز قبول کن
می تونم قانعت کنم
همچینم این جوری نحرفید
چون من عقیدم اینه نمی تونید راضیم کنید شما تا جایی که می تونید چادر بزارید
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 10:48)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 20:07)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم اصن من امل
ولی من بی حجابیو دوست دارم
فک نکنم این یه چیز عمومی باشه
حجاب یه چیزه شخصیه که من دوست ندارم رعایت کنم
چه من سر کنم چه نکنم چی عاید بقیه میشه جز
تیکه انداختن پسرا
اره تیکه میندازن موشکلیه؟؟؟
منکه راضیم :cool:

بله.....
همه جوره دیده بودم این جوریشو ندیده بودم
خوش به حال شوهر ایندت!!!

ایول سرباز خدا
عزیز من کی گفته چادر اجباریه؟
چادر حجاب برتره
تو قران هم نیومده که باید چادر سرتون کنید...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان