28-11-2012، 18:12
تلاش برای بازگرداندن یک دوستی از دست رفته مثل اینه که بخوای یه چای سرد شده رو با آب جوش گرم کنی ..... کمرنگ میشه
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
تلاش برای بازگرداندن یک دوستی از دست رفته مثل اینه که بخوای یه چای سرد شده رو با آب جوش گرم کنی ..... کمرنگ میشه
شبی غمگین شبی بارانی وسرد
مرا در غربت فردا رها کرد به من میگفت که تنهایی غریب است ببین با غربتش بامن چه ها کرد تمام هستی ام بود وندانست که در قلبم چه آشوبی به پاکرد واوهرگزشکستم را نفهمید اگرچه تا ته دنیا صداکرد...
نسلی هستیم که در اوج جوانی مشروب میخوریم تا انرژی داشته باشیم فراموش کنیم
ترامادول میخوریم تا به آرامش برسیم سیگار میکشیم تا بغضمان را فرو ببریم ما در اوج جوانی پیر شده ایم...!
هـرجـا ڪـه مے بـینــم
نــِوشــتـِه اَسـتـــ : ”خـواسـتـَن تـوانـِسـتـَن اَسـتـــ” آتــشـ مـےگـیــرمــ (!) یـَعـنـے او نـَخـواستــــ ڪــه نــَشـُد ؟
28-11-2012، 18:15
خنده ام ميگيرد
از دوست داشتن هايي كه مى گويي ولى نميدانم راست است يا دوروغ....! ولى به خدا من راست مي گويم ! منكه به هرچــيز قسم ميخورم باور ندارى....!! بگو كي را ميپرستى تا قسم بخورم به نامش.....!!!!
28-11-2012، 18:16
خــــدایآ حواستـــ هستــــ ؟!!! صدایــ هقــ هقــ گــــریه هامــ از همونــ گلوییــ میــاد کهــ تـو از رگشـــ به منــ نزدیکــ تریـــ
28-11-2012، 18:16
روے تَمامــِ خاطـِراتَمـ را خاڪ گرفتـﮧ استــ
اما تا جایـے ڪـﮧ میـבانَمـ نـَبش قـَبـر مُشڪِل شَرعـے בارב .!
28-11-2012، 18:18
وقتی تو نیستی شاید دیگران بتوانند سرم را گرم کنند... اما وقتی تو نیستی... کسی نیست که دلم را گرم کند...!
28-11-2012، 18:18
اشك رازيست.
لبخند رازيست. عشق رازيست. اشك آن شب، لبخند عشقم بود قصه نيستم كه بگوئي نغمه نيستم كه بخواني صدا نيستم كه بشنوي يا چيزي چنانكه ببيني يا چيزي چنانكه بداني من درد مشتركم مرا فرياد كن...
ميشود بگويي دوستت دارم چه رنگى است
براى تو......؟؟؟!؟!!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|