04-12-2012، 11:13
کاش دنيــــــا برعکس بود ؛
آدما عاشق نمی شدند ، عاشقا آدم می شدند......
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-12-2012، 11:13
کاش دنيــــــا برعکس بود ؛
04-12-2012، 11:14
گر چه میان من و تو پای همه ی پل های دنیا می لنگد اما
دل من هنوز هم در میان بهت و ناباوری تو را جستجو می کند وقتی غم، آهنگ این ثانیه های نا تمام می شود و دستانم از تنهایی یخ می کند و خاطره ها آتش به جان دلم می زند وقتی.... خدای من.... صبر.... به اندازه ی همه ی روزهای باقی مانده ی زندگیم صبر می خواهم که میدانم جای خالی او تا همیشه مرا در این انزوا می میراند
04-12-2012، 11:14
این روزها به هر کی
" پــر و بــال " می دی، جای اینکه باهات پرواز کنه واست " دم " درمیاره...!
04-12-2012، 11:15
تنفس : شروع زندگیست ،
عشق : قسمتی از زندگیست اما دوست خوب : قلب زندگیست
04-12-2012، 11:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2012، 11:16، توسط frozen✘girl.)
چه لحظه دردآوریه،
اون لحظه که میپرسه: خوبی؟ بغض تو گلوت میپیچه … ۵ خط تایپ میکنی، ولی به جای enter … همه رو پاک میکنی و مینویسی: … خوبم مرسی تو خوبی؟
04-12-2012، 11:16
حقیقت است که حد و مرز نمی شناسد
حقیقت است که در هیچ قانونی نمی گنجد حقیقت است که مخالف اصل و اصول عقلانیت است آری.... احساسم به تو را می گویم که اگر دنیاااا دنیاااا هم دور شوی،باز هم تنها آرام این دل خسته و رنجدیده ای و شاید تو.... تنها حقیقت این دل معنا شوی....
04-12-2012، 11:17
اسمش تقصیر است ، حالا تو هی خودت را آرام کن ، بگو نه تقدیر !
04-12-2012، 11:19
دیوونم
اگه هنوزم به پات نشستم اگه به هیچ کسی دلی نبستم! دیوونم با اینکه رفتی به این امیدم یه روز دستاتو حس کنم تووو دستم این احساس نزار بمیره نزار یه روزی بیای سراغم که دیگه دیره بگو کجایی دلم گرفته دوباره برگرد . . . اگر چه ازم بریدی هنوز دیوونه ام بزار دیوونه ی چشات بمونم کسی نیست به جز تو آخه تووو قلب تنهام تویی فقط تو عشق مهربونم نگاه کن مث قدیما تووو چشم خیسم تو موندی واسم توووو دنیا بگو کجایی دلم گرفته دوباره برگرد
04-12-2012، 11:20
سخت میترسیدم از اینکه
من از نژاد شیشه باشم و شکستنی او از نژاد جاده باشد و رفتنی آری روزها گذشت ، همان شد ، او رفت ، من شکستم . . .
04-12-2012، 11:20
بعضی وقتا تو دعوا فقط باید نگاه کنی!
سکوت کنی! فحشاشو بده و بهونه هاشو به جون بخری! تموم که شد بغلش کنی و اروم.در گوشش بگی: با من نجنگ , من دوست دارم...♥
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|