05-12-2012، 12:37
کابوس نبودی که رهایت بکنم ، از خاطره عشق جدایت بکنم
آنقدر عزیزی که دلم می خواهد ، هرچیز که دارم به فدایت بکنم
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||||||||
05-12-2012، 12:37
کابوس نبودی که رهایت بکنم ، از خاطره عشق جدایت بکنم
05-12-2012، 13:07
هر که حال من رو دید تو رو نفرین کرد ...
05-12-2012، 13:11
متاسفانه توی قرن ۲۱ اسکل به کسی گفته میشه که
قلبی پاک و بی گناه و مهربون داره آدم فروش و نا رفیق نیست و از پشت خنجر نمیزنه . . .
05-12-2012، 13:42
این روزها دلم اصرار دارد
فریاد بزند؛ اما . . . من جلوی دهانش را می گیرم، وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد!!! این روزها من . . . خدای سکوت شده ام؛ خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا، خط خطی نشود . . .!!!
05-12-2012، 13:59
تو آن ستاره ی منی که گر شبی ز کلبه ام گذر کنی از شوق روی ماه تو صدای خنده ی دلم به عالمی سفر کند
05-12-2012، 14:26
وقتی با 1 انگشت به سمت کسی اشاره می کنی و مسخرش میکنی اگه خوب به دستت دقت کنی 3 تا انگشتت به سمت خودته
05-12-2012، 14:29
حَرفـ میزَنـے اَمّآ . . . تَلـخ مُحَبّتـ میـڪُنـے وَلـے . . . سَرد چـﮧ اِجبآریستـ دوستـ دآشتَـלּ مَـלּ . . . (؟)
05-12-2012، 14:30
بر نیمکت اولین قرارمان،جای تو نشسته ام تا جای خودم خالی باشد.
05-12-2012، 14:30
روز اول شوخی شوخی جدی شد
شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو . . .
05-12-2012، 14:47
باز هم میخواهم بنویسم
از مهمانی دیشب من و دل ، که بی شک جای تو خالی بود ! از مستی و بی قراری ام ، که نگاهم در عطش دیدار تو بود ! از نقاشی کلمات بر بوم دلم ، که واژه ها برای بیان حرف دلم حقیر بود ! از همه چیز که دست به دست هم داده بودند تا دوباره قلم را بردارم ، با او آشتی کنم و اینها همه به خاطر تو بود ! برای تو ... به راستی تو کیستی؟! تو کیستی که دنیایم را در هاله ی چشمانت می بینم اگر دور از تو باشم ، نهال وجودم پرپر می شود ... و اگر با تو باشم ، از لحظه های سرد تنهایی می گریزم و به تو پناه می آورم ... نمی دانم ...! ای کاش ، ای کاش تو نیز دلتنگم باشی ... ای کاش تو نیز عشقت را به من هدیه دهی تا من تمام روزهای زندگیم را ، بدون هیچ واهمه ای به پای تو بریزم...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|