21-12-2012، 0:07
من مورچه ای رو مسخره می کردم که سال ها عاشق یک تفاله ی چایی بود ..
خودم رو فراموش کردم که زمانی عاشق آشغالی بودم که فکر می کردم آدمه !
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||
21-12-2012، 0:07
من مورچه ای رو مسخره می کردم که سال ها عاشق یک تفاله ی چایی بود ..
وصیت نامه ی عشق
مرا در روزی بارانی دفن کنید تا آتش قلبم خاموش گردد و در طابوتی بگذارید از چوب تا بدانند عشق من مانند چوب خاکستر شد دستهایم را بر روی سینه ام قرار بدهید تا بدانند همیشه دوست داشتم کسی را در آغوش بگیرم چشمهایم را باز بگذارید تا بدانند همیشه چشم انتظار بودم صورتم را رو به غروب آفتاب بگذارید تا بدانند عشق من غروب کرده و زندگی ام تمام شد . مرا در آفتاب بگذارید تا بدانند عشق من شعله ور شد میگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم ![]() همیشه جایی بود که با دیدنش یاد تو در خاطرم زنده میشد ، همیشه آهنگی بود که با شنیدنش حرفهایت در ذهنم تکرار میشد آن لحظه ها همیشگی نبود ، عشق تو در قلبم ماندنی نبود ، بودنت در کنارم تکرار نشدنی بود! ![]() اگر بدانی جایگاهت کجاست ، مرا باور میکنی اگر بدانی چقدر دوستت دارم ، درد مرا درمان میکنی تو عزیزی برایم ، تو بی نظیری برایم ، حرف دلم به تو همین است ، قلبت می ماند تا آخرین نفس برایم ![]() از خدا دیگر هیچ نمیخواهم ، دیگر هیچ آرزویی ندارم ، رویایم را میخواستم که به آن رسیدم ، دنیا را میخواستم که آن را به دست آوردم ، رویایی که همان دنیای من است، و تویی که همان دنیای منی…. ![]() ![]() ![]()
21-12-2012، 0:12
بـرگــرد عـزیز لــعـنـتـــی من . . .
نمـیـخـــــــــوام غـریـبــه ها به مـن بـگن عـشـقــم ؛ من عـشـق تــــــــــو هستـم !! خـــسـتـه شدم از این شــب هایی که بی تــــــــو . . . با پـاکـت سـیـگــــــارم گـذشـت . . .
21-12-2012، 0:12
هرچقدر هم که عطرت را عوض کنی ..
باز تنت بوی کثیف خیانت میدهد... عزیز لعنتی ام
21-12-2012، 1:25
وای از نیمه شبی
که بیدار شوم تو را بخواهم وخودم را در آغوش دیگری بیابم...
21-12-2012، 1:28
![]() ![]() ![]() ![]()
21-12-2012، 10:36
نَفَسٍ مَصنوعی یَعنی:
تونباشی و من به عَکس ت خیره شم ...
21-12-2012، 10:44
به این قبیله ی بیکرانِ تنهایی قسم!
من هنوز هم از پنجره هایی که بغض آدمی را نمیفهمند می ترسم....
21-12-2012، 10:46
فقطـْ پُلے بودَم بَراے ِ عُبـورَتْ
فِڪـــر ِ تخریـب ِ مَــטּ نبآش بـﮧ آخر ڪـﮧ رسیـدے دَستْ تِڪـاטּ دَهے فُـرو مے ریزَم ...
21-12-2012، 10:52
روزـی میــرسَد ..
بـــی ـهیــــچ خَبـــَـــری بــآ کولـــــه بــــآر تَنهـــآییـَم دَـر جـــآده هــآـی بـی انتهــــآی ایـن دنیــآـی عَجیـــــب رـآه خــــوآهم افتـــــآد مَـــن کـــه غَریبـــــم چـــه فَــــرقی دـآرد کجـــــآی ایـــن دنیــــــآ بـآشــــم همــه جــــآی جهــــآن تنهـــــآیی بــــآ مَـــن استـ !!! | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|