زنــــــدگی !
کلاهت را بـه هوا بیانداز ...
که من دگر جان بازی کردن ندارم !
تــــو بـــردی ...
کلاهت را بـه هوا بیانداز ...
که من دگر جان بازی کردن ندارم !
تــــو بـــردی ...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||
زنــــــدگی !
کلاهت را بـه هوا بیانداز ... که من دگر جان بازی کردن ندارم ! تــــو بـــردی ...
آهـــــــــای فلانــــــــــــــــــــــی !
یـــادت باشــد ... کـــم حوصلـه ســت .. ظـاهـــرش جـــدیست ..امـا دلـــی دارد کـه مــهربـانـی اش بـه وسعـت یک اقــیـانــوس است ! بــد قـول نــیـست .. امـــا گرفتار است با او راه بیا....! خــستـه کـه بــاشـد .. تــنهـایش بــگــذار ...! تودار است .. اما صبر کن خودش بعد حرفهایش رامی گوید ! او تمام دنیای من است ... مبادا بیازاریش ...
23-12-2012، 15:47
آدم است دیــــگر؛
گاهے دلــش مےخواهـــد، کسے موهایـــش را نــوازش دهــد و آرام زیر گوشــش بگویــد: دوستــت دارم. . . !
23-12-2012، 15:55
اینجا مهمانســـرا نیــسـت
اینــــجا حســاب و کتـــاب دارد!! اینــــجا دلـــم اســت !
23-12-2012، 15:56
صــــــــــبت از کوچــه پــــَس کوچــــــــه های دلم اســــــــت
پســـ منم مــــــــیام تا گـــــــــفتوگو، فـــ ـــقــ ط بـه نــــــــــــــفع تو تموم نــــــــــشه!
23-12-2012، 15:57
زن جنس عجيبيست
چشم هايش را که مي بنـــــدي ؛ ديد دلــــش بيشتر ميشود ! دلش را که ميشــــکني ؛ بـــــاران لطافت از چشم هايش سرازيــــــر، انگـــــار درست شده تا روي عشــــق را کــــــم کند
23-12-2012، 16:09
چقدر سخته
کسی رو که دوستش داری نتونی بهش بگی که دوستش داری وچقدر بده که کسی تورو دوست داشته باشه واینو نتونه بهت بگه . . . چقدر سخته تو چشای کسی که تمام عشقت رو ازت دزدید وبجاش یه زخم همیشگی رو قلبت هدیه داد زول بزنی و بجای اینکه لبریز کنید و نفرت شی حس کنی که هنوز هم دوسش داری . . . چقدر سخته دلت بخواد سرتو باز به دیواری تکیه بدی که یبار زیر آوار غرورش همه وجودت له شده . . . چقدر سخته تو خیالت ساعتها باهاش حرف بزنی اما وقتی دیدیش هیچ چیزی بجز سلام نتونی بگی . . . چقدر سخته وقتی که پشتت بهشه دونه های اشک گونه هاتو خیس کنه اما مجبور بشی بخندی تا نفهمه که هنوز دوسش داری . . . چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغ دیگری ببینی و هزار بار خودتو بشکنی و اونوقت آروم زیر لب بگی گل من باغچهء نو مبارک
23-12-2012، 16:29
یِ وقـتـایـی بـیـخـودی دنـبـالِ مـقـصـر مـیـگـردیـم . . .
در صـورتـی کِ . . . مـقـصـر واقـعـی خـودمـونـیـم (!)
23-12-2012، 16:38
بعضی از آدما چینی ان؛ دست خودشون نیست، جنسشون خرابه…
کی اشکاتو پاک میکنه، شبا که غصه داری بهش بگو ذوق نکنه، اونم تنها میذاری ! حق با کشیش ها بود گالیله! زمین آنقدرها هم گرد نیست… هر کس میرود دیگر باز نمیگردد… کاش میشد بعضی آدما رو هم شبا ساعت ۹ گذاشت دم در… دل تو وقتی میگیره، دل من میخواد بمیره / حاضرم دلم فدات شه، تا که قلب تو نگیره
23-12-2012، 16:55
کمـــــ باش !
اصـــلاً هـمـــــ نــگــران گمـــــ شدنـــت نبـــاش ! آن کَـــس کــه اگــر کمـــــ باشـــی گــُـمـت کــند ، هــمانیــــســت کــه اگـر زیـــاد باشــــی ، حــــیــــفــــت مــی کنــد ...! سـعــی نکــن مــتفـــاوت باشـــی ! فقطــ خـــــــوب بــاش ........ ایــــن روزهــــــا "خــــــــوب بودن" بــه انـــدازه ی کــــافی "مــــــتفـــــاوت" اســــت ....! | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|