31-12-2012، 10:30
دل را بدنام نکنیم ....
ان چه بعضی ها در سینه دارند کاروان سراست نه دل ..........
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||
31-12-2012، 10:30
دل را بدنام نکنیم ....
31-12-2012، 12:14
ببین دارم گریه می کنم
برای فاصله هایی که آمدند و بی هیچ سلام و سوالی ، میان سادگی هایمان نشستند برای ابرهای پر بارانی که آمدند و تا بی نهایت علاقه مان سایه انداختند بگذار آنقدر باران ببارد تا گلوگاه گریه از آوار این ترانه های خیس لبریز شود نگران نباش به هیچ جای این آسمان ساده صبور بر نمی خورد اگر گهگاه پلک های خسته و خاموش من برای بی قراری نیامدنت ببارد حالا دیگر عابران خواب گرد هم ، اندازه علاقه را می دانند با سر انگشتان خسته بر سینه دیوار ِ این کوچه بی ستاره می نویسند می دانم ، تو هم می دانی که چه ساده دل کندیم از حرمت این همه عادت و علاقه راستی چرا رفتیم ، چرا برنگشتیم ، در کجای خلوت این کوچه های بی در رو جا ماندیم پس من اینهمه نامه بی نشانی را کجا ، برای که نوشته ام ! به همین زودی یادمان رفت قرار همین چهارشنبه ها در مجاورت چکه های باران چگونه فراموش کردیم !؟ ...
31-12-2012، 15:19
برگـَـرב عِشقِ قَـבیمـے و בیریـטּِ مَـטּ
بَرگَـرב و بِگـو בوستـَتـ בآرَم "تآ بآ پُشـتـِ בستـ چِنآטּ بَر בهآنَتـ بِڪوبَم" تآ آرِزوے בآشتـَטּِ یــِڪ בنـבآטּ رآ بــِﮧ گـور بِبَرے چـِﮧ بــِرِسَـב بــِﮧ مـَטּ و یــِڪ عِشقِ פـقیقـے !!! :|
31-12-2012، 15:40
خوب بود
31-12-2012، 15:46
من ماندم و ۱۶ جلد
لغت نامه که هیچ کدام از واژهایش مترادف “دلتنگی” نمیشود… کاش دهخدا میدانست دلتنگی معنا ندارد!! درد دارد… ہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہہ هیوا جون دارم میگم اینقدر اسپم نزن! ![]() ![]()
31-12-2012، 15:59
دلم اینقدرگرفته و خسته است که میخوام گوشه ای پشت به دنیازانوهایم رابغل کنم و بگویم:
[/size]خدامن دیگربازی نمیکنم![size=medium]
31-12-2012، 16:10
قـلــمــم بــه نــوشتــن نمـی آیــد بــه چشـمــآنـم خــیره شــو عــآشقـآنــه هـآیــم را بخـــوان
31-12-2012، 18:19
نمیـــــدانم چه رابطه ای ست بین تو و رنگها
تــــو که نبــــآشی همــــه چیــــــز سیـــــــاه است
31-12-2012، 18:30
اي کــاش نبــــودنت را بــــا خــــود بــــرده بــــــودي!
31-12-2012، 18:32
از گذشته فرار میکنم
از حال متنفرم از اینده میترسم هه کلا ادم جالبی هستم!!
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|