03-01-2013، 14:26
هيچ انتظاري از کسي ندارم!
و اين نشان دهنده قدرت من نيست!
مسئله، خستگي از اعتمادهاي شکسته است...
و اين نشان دهنده قدرت من نيست!
مسئله، خستگي از اعتمادهاي شکسته است...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
هيچ انتظاري از کسي ندارم!
و اين نشان دهنده قدرت من نيست! مسئله، خستگي از اعتمادهاي شکسته است...
تو که با آمدنت
هيچ چيز نياوردي برايم نه آرامش ، نه اميد به آينده ، نه ... پس چطور با رفتنت تمام اينها را بُردي؟؟؟؟؟
03-01-2013، 16:39
ڪـــآش نجـــآبتم رـآ بهـــآنهـ رفتنتــ نمیڪردے
تـــآ بـــآ دیدטּ هــر هــرزه اے بخودم نگـــویم اَگـــر مثل ایــטּ بودمـ او نمیرفتــ !
03-01-2013، 21:26
בَسـتـــانَـتـــ را
בَر بَــرابَــرَم مـشـتـــ مـیـکـنـــے . . . مـیـپــرســـے : گـــل یـــا پــــوچ ؟ בَر בلَــــم مـــے گـــویَـــم : فَـقـَـط בَسـتــانَــتــــ . . .
03-01-2013، 21:40
*ﻣﺮﮒ ﺁﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻗﺒﺮ ﺳﯿﺎﻩ ﺩﻓﻦ ﺷﻮﻡ... ﻣﺮﮒ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻮ ﻣﺤﻮ ﺷﻮﻡ **
03-01-2013، 22:09
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-01-2013، 23:53
هـ‗ـی فـ‗ـلانی مـ‗ــی دانــ‗ــی ؟
مـ‗ـی گـ‗ــویند رسـ‗ـم زنـ‗ـدگـ‗ـی چنـ‗ـیـن اسـ‗ـت ... مـ‗ـی آیـنـ‗ـد....مـ‗ـی م ـ‗ـانـ‗ـنـ‗ـد....عـ‗ـادت مـ‗ـی دهـ‗ـنـ‗ـد.. .و مـ‗ـی رونـ‗ـد. و تـ‗ـو در خـ‗ـود مـ‗ـی مـ‗ـانـ‗ــی و تـ‗ـو تـنـ‗ـها مـ‗ـی مـ‗ـانـ‗ــی راسـ‗ـتـی نگـ‗ـفـتـ‗ـی رسـ‗ــم تـونـیـز چـنـ‗ــیـن اسـ‗ـت؟... مـثـ‗ـل هـ‗ـمـه فـ‗ـلانـ‗ـی هـ‗ـا....؟
04-01-2013، 6:31
ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﻧﻔﺮﯾﻨﺖ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﻻﯾﻖ ﻧﻔﺮﯾﻨﻢ ﻧﺒﻮﺩﯼ...ﻫﻪ ﻫﻪ...!
04-01-2013، 11:21
مرده شور آن چشمانت را ببرند
که از این همه آبی دریا فقط لکه های نفتش را پذیرا شده است... مرده شور آن نگاه هایت را ببرند که از این همه شوری دریا تنها نگاه معصومانه پرندگان را بر خویش گرفته است آخ که من پشت پلک هایت چقدر منتظر میماندم تا باز لحظه ایی در نگاهت بنشینم من در پی نگاه تو میدویدم و تو از من دریغ میکردی مرده شور خجالت نگاهت را ببرند که من محو نگاهت می شدم بی اختیار ،با تمام وجود مرده شور آن همه ناز که از طبعت به ارث برده ایی انگار برای دل من تصویری زیبا تر از خنده های شکلاتی تو نبود رنگ زیبای ساحل در وجودت پیداست کاش در سکوت بین ما لرزشی میشد کاش فاصله نگاه مان به بازدم نفس هایمان میرسید به جایی به نزدیکترین جای این گره مرده شور خودت را ببرند با این که می دانی دلم برایت تنگ می شود... با این که می دانی دوستت دارم...
04-01-2013، 13:21
معلم میدانست که فاصله ها چه بروزمان می اورند که خط فاصله را گفت خط تیره
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|