09-01-2013، 13:55
ای دل بی ارزش یاد بگیر
اگه کسی گفت دوست دارم،
لزوما به این معنی نیست که کس دیگه ای رو دوست نداره!
اگه کسی گفت دوست دارم،
لزوما به این معنی نیست که کس دیگه ای رو دوست نداره!

|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
09-01-2013، 13:55
ای دل بی ارزش یاد بگیر
اگه کسی گفت دوست دارم، لزوما به این معنی نیست که کس دیگه ای رو دوست نداره! ![]()
09-01-2013، 14:07
چرا گریه کنم وقتی باران ابهت اشکهایم را پاک کرد و سرخی گونه هایم را به حساب روزگار ریخت.
چرا گریه کنم وقتی او بغض عروسکی دارد و همیشه این منم که باید قطره قطره بمیرم. چرا گریه کنم وقتی بر بلندی این ساده زیستن زیر پا له شده ام. چرا گریه کنم وقتی باد بوی گریه دارد و برگ بوی مرگ. چرا گریه کنم وقتی عاشق شدن را بلد نیستم تا به حرمت اندک سهمم از تو اشک بریزم. چرا گریه کنم وقتی تبسم نگاهت زیبا تر است………
09-01-2013، 14:09
خيلي خوب واحساسي بود
![]()
09-01-2013، 14:10
هیچوقت نمیبخشمت
به خاطر زمانهایی که باید میبودی ونبودی به خاطر روزهایی که بی دلیل آزارم دادی به خاطر حسی که به بازیش گرفتی ...به خاطر تمام بی توجهی هایت به خاطر بغض هایی که باید درکشان میکردی و نکردی به خاطر تمام فریادهایی که نشنیده گرفتی به خاطر غرور شکسته ام به خاطر اشتباهاتی که از آنها گله کردم و نفهمیدی از خدا می خواهم که روزی کسی تمام کارهایی که با دلم کردی را با دلت بکند! همین
یک شب از دفتر عمرم صفحاتی خواندم .
چون به نام تو رسیدم لحظاتی ماندم! همه دفتر عمرم ورقی بیش نبود ""همه ی آن ورق حسرت دیدار تو بود""
09-01-2013، 14:14
بی تو چه کنم ؟
رفتنت موج غریبی است که دل می شکند بهت گفتم دوستت دارم اما تو رفتی حالا لحظه ها می گزرن آروم و به سختی چرا غم ها نمی دانند که من غمگین ترین غمگین شهرم بیا ای دوست با من باش که من تنها ترین تنهای این شهرم
09-01-2013، 14:16
تو باور نکن اما من عاشقم
به یادم هست آن سوز زمستان را عزیزا... که چون خورشید بر یخبسته جان من دمیدی. بیادم هست آن پاییز غمزا را که.... ... تنها بودم و تنها ، تو اما ناگهان از راه رسیدی ... ...کبوتر وار از این شاخه به آن شاخه پریدی. مقصد، از مقصود ماهم دور تر راه ناهموار بود و همسفر ناجورتر در نهایت ،بی نهایت خفته بود دل مردد بود ،و هم آشفته بود آسمان تاریکتر هر لحظه شد گفتگوها از جنس باران شد جز جدایی چاره ایی بهتر نبود...؟؟؟ یا لحظه ایی شیرینتر از آخر نبود...؟..
09-01-2013، 14:23
نـمی دانــــم کـجــــاست و چـگــونه می گـــــــذرد ...
چـنـــــد وقـتیست از "حــــــــالم" بـی خـبـــــــرم
09-01-2013، 14:25
خواب خواب خواب
او غنوده است روی ماسه های گرم زیر نور تند آفتاب از میان پلک های نیمه باز خسته دل نگاه می کند جویبار گیسوان خیس من روی سینه اش روان شده بوی بومی تنش در تنم وزان شده خسته دل نگاه می کند آسمان به روی صورتش خمیده است دست او میان ماسه های داغ با شکسته دانه هایی از صدف یک خط سپید بی نشان کشیده است دوست دارمش... مثل دانه ای که نور را مثل مزرعی که باد را مثل زورقی که موج را یا پرنده ای که اوج را دوست دارمش... از میان پلک های نیمه باز خسته دل نگاه می کنم کاش با همین سکوت و با همین صفا در میان بازوان من خاک می شدی با همین سکوت و با همین صفا... در میان بازوان من زیر سایبان گیسوان من لحظه ای که می مکد لبان تو سرزمین تشنه ی تن جوان من چون لطیف بارشی یا مه نوازشی کاش خاک می شدی... کاش خاک می شدی... تا دگر تنی در هجوم روزهای دور از تن تو رنگ و بو نمی گرفت با تن تو خو نمی گرفت تا دگر زنی در نشیب سینه ات نمی غنود سوی خانه ات نمی غنود نغمه ی دل تو را نمی شنود از میان پلک های نیمه باز خسته دل نگاه می کنم مثل موج ها تو از کنار من دور می شوی... باز دور می شوی... روی خط سربی افق یک شیار نور میشوی با چه می توان عشق را به بند جاودان کشید؟ با کدام بوسه با کدام لب؟ در کدام لحظه در کدام شب؟ مثل من که نیست می شوم... مثل روزها... مثل فصل ها... مثل آشیانه ها... مثل برف روی بام خانه ها... او هم عاقبت در میان سایه ها غبار می شود مثل عکس کهنه ای تار تار تار می شود با کدام بال می توان از زوال روزها و سوزها گریخت! با کدام اشک می توان پرده بر نگاه خیره ی زمان کشید؟ با کدام دست می توان عشق را به بند جاودان کشید؟ با کدام دست؟... خواب خواب خواب او غنوده است روی ماسه های گرم زیر نور تند آفتاب...
09-01-2013، 14:27
بهــ سـِتــ ـــ ـــآره ها نـِگاه کــُنــ...!
بهـ چـِشمـَکــــ ــ زَدَنـِشونـــ بــِخـَندَ وَلی دِلــ نــَبـَند...! چونــ چــِشـ ــ ــ ـمـَکـِشونــ اَز روی عــِشــقــ ـ ــ ـ نیستـ اَز رویِ عــــ ــآدَتهــ...! | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|