16-01-2013، 23:17
نــــمـیشه که تـنهاتـ بزارم،
مُطممئن باش روزی هستـ،
که تنهــایی به ما احتیاج داشته باشه،
تا مــا به تنهایی
مُطممئن باش روزی هستـ،
که تنهــایی به ما احتیاج داشته باشه،
تا مــا به تنهایی
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||||||||
16-01-2013، 23:17
نــــمـیشه که تـنهاتـ بزارم،
مُطممئن باش روزی هستـ، که تنهــایی به ما احتیاج داشته باشه، تا مــا به تنهایی
بـآ مـטּ لـج نڪـטּ بغــض نـفهمـ !
ایـטּ ڪہ خــوבت رآ گوشـہ ے گـلو قـآیـمـ ڪنـے ، چـیزے رآ عـوض نمـے ڪنـב ... بـالآخـره یـآ اشڪ میـشـوے בر چـشـمـآنـمـ یـآ عُـقــבه בر בلـمـ ...
17-01-2013، 0:04
چـــه معجزه اسا اینگونه شد!
گویی دایی از ابرها امده است، وگرنه طاقت تر از این هم مگر، بیخیال رفیق!
می گویند : ساده می نویسی …
از من می خواهند به نوشته هایم شاخ و برگ دهم … آنها گناهی ندارند ، نمی دانند که دیگر کار ما از شاخ و برگ گذشته است ! مهم ریشه بود که تیشه خورد …
17-01-2013، 0:13
دیـدَم دُنیـا کارتونـی نیسـت ! اون جوری که توش حال کُنـی نیست!
میکننت دمِ آب خـوری خیـس ! میگیرن با لاش خـوری چـیـبس! گُفتـم اینـَم می گذره و هر چـی باشه باز طوری نیـست!
17-01-2013، 2:27
دنبال واژه نباش.کلمات فریبمان میدهند!!
وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش میرود فاتحهَُ بقیه حوف را باید خواند.بی واژه بیادتم........
17-01-2013، 2:34
قرارمان همان جای همیشگی
. . فقط این بار تو هم بیا ...
17-01-2013، 7:49
باور تلخ نبودنت...
تاوان کدامین اشتباه بود؟ تو گفتی بمان و من ماندم... اکنون که تو رفته ای... من در کوچه های تنهایی به انتظار برگشت تو به بی کسی خود خیره شده ام... و نمیدانم اخر چه خواهد شد... میروی و من نگاهت میکنم... تعجب نکن که چرا گریه نمیکنم بی تو... یک عمر برای گریستن وقت دارم... اما برای تماشای تو همین یک لحظه باقیست... و شاید همین یک لحظه اجازه زیستن در چشمان تو را داشته باشم
17-01-2013، 7:54
پله های کجا را آب بریزم؟
کدام شمعدانی را بر لبه ی کجا...!؟ چطور باید بفهمی چه قدر قدم هایت اتفاق ِ روشنی ست؟ چطور باید دوستت داشته باشم منی که مردان زیادی را دیده ام تویی را که زنان بسیاری را...!؟ حرمتِ انتظار برای همیشه از دستِ عشق رفت
17-01-2013، 11:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-01-2013، 11:07، توسط Senator✘Strong.)
عشاقـ به درگهتــ اسـیرند بیا
بدخوییــ تو بر تو نگیــرند بیـــا هرجور و جفا که کردهایـ معذوریـ زان پیشــ که عذرتــ نپذیرنـد بیا اگه بگم که قول می دم تا همیشه باهات باشم اگه بگم که حاضرم فدای اونچشات بشم اگه بگم توآسمون عشق من فقط تویی اگه بگم بهونه ی هر نفسم تنها تویی اگه بگم قلبمو من نذر نگاهت می کنم اگه بگم زندگیمو بذر بهارت می کنم اگه بگم ماه منی هر نفس راه منی اگه بگم بال منی لحظه ی پرواز منی میشی برام خاطره ی قشنگ لحظه ی وصال میشی برام باغبون میوه های تشنه وکال میشی برام ماه شبای بی سحر میشی برام ستاره ی راه سفر ولی بدون هرجا باشی یا نباشی مال منی بدون اگه برای من هم نباشی عشق منی... ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺖ : ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﺍ ﻋﺰﯾﺰﺗﺮﯾﻦ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺖ ﭼﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ؟ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﺁﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺗﻼﻓﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻦ ، ﻣﯽ ﺑﺨﺸﻨﺪ . . . | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|