25-02-2013، 21:00
این روزهـــــــــــا شیشه شدم . . . زود می شکنم .......
اما . . . . نا جور می بُرم !!!!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||
25-02-2013، 21:00
این روزهـــــــــــا شیشه شدم . . . زود می شکنم .......
چشمهایم را بسته ام ، تا تو را ببینم ببینم که در کنارمی ، سرم بر روی شانه هایت است و تو فقط مال منی حس کنم گرمای وجودت را ، فراموش کنم همه غم های دنیا را … چشمهایم را بسته ام ، تا تو را در آغوش بگیرم ، تا همانجا در کنارت ، برایت بمیرم… شاید تنها در خیالم با تو باشم و همیشه عاشق این خیالات باشم… خیالی که لحظه به لحظه با من است ، همیشه و همه جا در کنار من است ، حسرت شده برایم این خیالات عاشقانه ، از خیال تو حتی یک لحظه هم خواب به چشمانم نیامده…. همیشه فکرم پیش تو است ، تو که میدانی دلم بدجور گرفتار تو است ، پس کجایی که آرامم کنی؟ خواهشی از قلب بی وفای تو دارم، هوای قلب تنهای مرا هم داشته باش…. بس که به خیال تو چشمهایم را بستم و به رویاها رفتم،دنیا را فراموش کرده ام ،دنیای من تو شده ای و رویاهایت ، حسرت شده برای یک بار هم، شنیدن صدای نفسهایت…. دلم در این هوای آلوده دلتنگی ، پر از غبار شده ، مدتی گذشته و هنوز این گرد و غبارها پاک نشده ، هر کسی می آید پیش خود میگوید شاید این دل حراج شده، اما کسی نمیداند که دلم یک عاشق سر به هوا شده… دلی که عاشق است و عشقش در کنارش نیست ، دلی که لحظه به لحظه به خیال آمدن عشقش دیگر محکوم به انتظار نیست …. چشمهایم را بسته ام ، تو نیامدی و من عاشقی دلشکسته ام… دوستت دارم ای تو که در قلبت نیستم ، میخواهمت ای تو که مرا نمیخواهی
حسرت شده برایم آن لحظه که بگویی مرا میخواهی… همه میدانند ،دلم تنها تو را میخواهد ، اما چه افسوس که عشق نغمه غمگینی برایم میخواند در حسرت تو ماندن مثل لحظه ی بی بال و پر پریدن است ، در حسرت تو ماندن ، مثل لحظه ی در کویر خشک دویدن است ، مثل بی هوا نفس کشیدن است… عاشقت هستم عزیزم ، کجایی که بی تو دارم شب و روز اشک میریزم… عاشق هستم و تنها ، هیچکس نمیفهمد حال مرا … دوستت دارم ای تو که نمیدانی قلبم دیوانه ی تو است، تمام وجودم پر از تمنای تو است… همیشه در رویاهای خودم به سر میبرم ، چقدر دلخوشی به قلبم بدهم؟؟؟ ، تا کی به خیال آمدنت از آن دوردست ها به سوی سایه ی خیالی ات بدوم؟ نه انگار نمیشود همچنان تنها به خیال داشتنت زندگی کرد ، یخ زده ام دیگر در این اتاق سرد… هر چه خورشید میتابد آب نمیکند این تن یخ زده را … دوستت دارم ای تو که در قلبت نیستم ، میخواهمت ای تو که حتی برایت آشنا نیستم… غریبه ای از خاک تنهایی که عاشق تو است ، مدتهاست تنها و گرفتار تواست… همیشه شب را به عشق بودنت سر میکنم ، فردا که می آید روز را از نو با حسرتی سرد شب میکنم…
26-02-2013، 17:26
دم از بازی حکم میزني!
دم از حکم دل میزنی! پس به زبان "قمار" برایت میگویم! قمار زندگی را به کسی باختم که "تک"-"دل" را با "خشت" برید! جریمه اش یک عمر "حســــرت" شد! باختِ زیبایی بود! یاد گرفتم به "دل" ، "دل" نبندم! یاد گرفتم از روی "دل" حکم نکنم! "دل" را باید " بُــر" زد جایش "سنگ" ریخت که با "خشت"، "تک بــُری" نکنن...!!
26-02-2013، 17:27
روزهای بلند بی تو بودن می گذرند
اما دل نوشته هایم هنوز بوی تو را می دهند . . . و عطر یادت مشامم را نوازش میدهد انگار که هستی . . .!!
26-02-2013، 17:32
تازگیــا هــر کـــی میگــه دوسِـــت دارم
خنـــدم میگیــــره ! بــی اراده میگــــم : تــو دیگــه چــی میخــــوای از جونـــم ؟؟؟
26-02-2013، 17:34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
26-02-2013، 17:41
مترسک را دار زدند، به جرم دوستی با پرنده…
که مبادا تاراج مزرعه را به بوسه ای فروخته باشد اینجا “قحطی عاطفه”هاست…
26-02-2013، 17:43
بازهم من اومدم با دلتنگیهام
خیلی دلم تنگ شده . هر شب خوابش رو میبینم . کاش زودتر برگرده . نمیدونم چرا از دل من نمیره تو این ۲ هفته خیلی اتفاقای مهم افتاد ولی حس نوشتنش رو ندارم . الان هم تنها تو خونه دارم آهنگ گوش میدم و .... و گریه میکنم عزیزم دوست دارم . تو رو خدا برگرد قبل از اینکه دیر بشه باز هم دوستم داشته باش
26-02-2013، 17:55
بعد از رفتنش موهایم را ازته زدم…
مرا دیوانه میکرد خاطره ی دستانش…!
26-02-2013، 18:29
عروسکی می خواستی رو طاقچتون بکاریش
وقتی بازیت تموم شد کنج اطاق بذاریش دیگه برای بازی اطاق تو شلوغه عروسکا بدونید که عاشقی دروغه. . . . . .
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|