09-04-2013، 20:21
نشنيده بگير .....
مهم نيست ...
صداي شکستنم بود ..
مهم نيست ...
صداي شکستنم بود ..
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||
09-04-2013، 20:21
نشنيده بگير .....
مهم نيست ... صداي شکستنم بود ..
09-04-2013، 20:29
از حساب و کتاب بازار عشق هیچگاه سر در نیاوردم
و هنوز نمی دانم چگونه می شود هربار که تو بی دلیل ترکم می کنی من بدهکارت می شوم . . .
09-04-2013، 20:32
مے شَـــــود ڪَمـــے بـــــــﮧ یـــــــادَم بـاشے ؟ ؟ ؟
مے دانَــ ــــ ـ ـــ ـم . . . ڪــار دارے ، ، ، سَـــرَت شُلــــوغ اســــــت فَقَــــط لَحــــظِــــﮧ اے بـﮧ ذِهنَــــت خُطــور ڪُـنَــد ، ڪِـﮧ یڪــ جــایـــے ڪَســـے . . . وَقــتِ خــوابَـــش ، ، ، بَـــراےِ تـــ ــ ــ ــو اشڪ مے ریـــــــزَد . . . ڪــافیســـــت . ایــטּ روزهــ ـ ـا دُنیـــا ، دنیـــاےِ بــے قَـــــراریهـــاستـــ ..
09-04-2013، 20:35
من از عشق گفتم تو مدل ماشینم را پرسیدی من از محبت گفتم تو محل زندگیم را پرسیدی من از دوست داشتن گفتم تو وضعیت حسابِ بانکیم را جویا شدی من از ارزش ها گفتم،ارزش هایی که قیمت ندارند،امّا تو تو قیمت ارزش ها را با اهن و کاغذ برابر کردی . . .
09-04-2013، 20:36
پلڪ هآیم رآ بـﮧ امید دیدטּ تو مے بندم ...
در ماوراے خیآل جآیے ڪـﮧ هیچ ڪس هیچ ڪس نتوآند تـــــ♥ـــــو رآ از من بگیرد
09-04-2013، 20:56
آنان که بودنت را قدر نمی دانند
رفتنت را “نامردی” میخوانند . . .
10-04-2013، 11:46
جاي لبــ هایتــ سیگــار ميگذارمــ
جاي خـودم سیگــار را آتشــ مي زنمـ !!
10-04-2013، 12:40
انقدر از تنهایی نترس !
تو تنهایی وارد این دنیا شدی . . .
10-04-2013، 14:12
وقتی اشک هایم روی زمین ریخت...
تو هرگز ندیدی که چگونه میگریم... تو دلم را با بی کسی تنها گذاشتی... و چشمانم را به انتظار نگاهت گریـ ـان گذاشـ ـتــ ـی....
10-04-2013، 14:29
چه حس خوبیه بازم دوباره با تو خندیدن
تموم سختیارو باز ....کنار تو نفهمیدن چه حس خوبیه اما ...بگو این قصه رویا نیست به غیر از تو که دنیامی دیگه چیزی تو دنیا نیست به جای قاب پوسیده...به جای عکس رو دیوار تو رو می بینمت هر شب....تورو می فهمت هر بار همیشه قد رویا بود ولی حالا که اینجایی چقدر این زندگی خوبه چقدر بی وقفه زیبایی چه حاله خوبیه با تو ...همیشه همنفس باشم منو گم می کنی تا من... تو آغوش تو پیدا شم تو این احساسو می فهمی...منو تنها نمیذاری بگو این قصه رویا نیست ...بگو حال منو داری | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|