10-04-2013، 21:07
از من نرنج...
نہِ مغرورم نہِ بے احساس...
فقط خستہِ ام...
خستہِ از اعتمادے بی جا...
نہِ مغرورم نہِ بے احساس...
فقط خستہِ ام...
خستہِ از اعتمادے بی جا...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||
10-04-2013، 21:07
از من نرنج...
نہِ مغرورم نہِ بے احساس... فقط خستہِ ام... خستہِ از اعتمادے بی جا...
10-04-2013، 21:09
گاهی از انسان بودنــــــــم شرم میکنم ...
گاهی می خواهم انســــــــــان نباشم گوسفندی باشم ، پا روی یونجه هـــــــا بگذارم ... اما دلــــــــــی را دفن نکنم ... ! گرگی باشم ، گوسفند هـــــــا را بِدَرم اما بدانم ، کــــــــارم از روی ذات است نه از روی هوس ... ! خفاشی باشم که شبها گـــــــــردش کنم با چشمهـــــــــای کور ، اما خوابی را پرپر نکنم ... ! کلاغی باشم که قار قار کنم پرهــــــــایم را رنگ نکنم و دلــــــــی را با دروغ بدست نیاورم ... !
10-04-2013، 21:10
نمیدانم تورا می شناسم یا نه اما می دانم تو ساده ای ، مرامی که مردم برای تو می خوانند
دروغ است ! تو ساده ای ،ساده می بخشی ، ساده عشق می ورزی و ساده محبت میکنی ...
10-04-2013، 21:11
هر چقــدرم كه تنــهايي سخــت باشــه
خيلــي بهــتر از ايــنه كه با كســي باشــي كه به ديگــــري ميــــگه عــزيــــــزم...
10-04-2013، 21:12
"مرد" که باشی ...
نه چهره ی زیبا میخواهی ، نه اندام برجسته ! بلکه یک قلب می خـــــواهی که فقط و فقط برای تو باشد ..
11-04-2013، 7:54
در کودکی:bighug:
ارزو داشتم زودتر بزرگ بشوم و بتوانم به بقیه دستور بدهم ![]() نوجوانی:bighug: دوست دارم چیزهایی که بقیه دارند را داشته باشم و چیزی کم نداشته باشم ![]() جوانی:bighug: کودکی جالبی داشتم ای کاش دیر تر بزرگ می شدم من دوست ندارم ازدواج کنم و از خوانواده دور شوم ![]() ازدواج:bighug: ارزو می کنم حالا که نیمه ی خودم را پیدا کردم بتوانم با او زندگی خوبی داشته باشم ![]() پیری:bighug: کودکمان بزرگ شد و ازدواج کرد حالا میفهمم زندگی پدرو مادرم چگونه بود ![]() ای کاش هنوز در کودکی به سر میبردم ![]() شاید مادرم هم مثل من و همسرم با هم دعوا می کردند ![]() اما خوب زندگی این است ![]() اما ای کاش هنوز خنده های بی دلیل کودکی ام در زندگی همراهیم می کرد ![]()
11-04-2013، 8:14
ممنون
11-04-2013، 8:23
تو به تک تک لحظه های من ، یک “بودن” بدهکاری !
11-04-2013، 8:24
دقیقا
![]()
11-04-2013، 8:50
عين حقيقت
![]() ![]() | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|