20-04-2013، 15:34
یعنی میشود روزی برسد
که بیایی و مرا در آغوش بگیری
بخواهم گله کنم و تو بگویی
هیـــــس
همه ی کابوس ها تمام شد
که بیایی و مرا در آغوش بگیری
بخواهم گله کنم و تو بگویی
هیـــــس
همه ی کابوس ها تمام شد
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-04-2013، 15:34
یعنی میشود روزی برسد
که بیایی و مرا در آغوش بگیری بخواهم گله کنم و تو بگویی هیـــــس همه ی کابوس ها تمام شد
20-04-2013، 15:43
حواسمون باشه دل آدما شیشه نیست که
روی اون « هــا » کنیم بعد با انگشت قلب بکشیم بعد وایسیم آب شدنش رو تماشا کنیم و کیف کنیم !!! رو شیشه نازک دل آدما اگه قلبی کشیدی باید مردونه پاش وایستی …
20-04-2013، 15:44
◕ خــــــــــــدایــــــا
دلــــگــــیـــر نـشـو از مــــن ولـــــــــــی... تـــه نـــامــــردیـــه دنــیـــات ◕
20-04-2013، 15:45
دِلَم یِک دُنیا تَنـــــــهایی میخواهَد
بــــا یـــِـک عالَمـــــــــه تــــــُو و تَمامِ گوشه کنار هایِ آغوشَت
20-04-2013، 15:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-04-2013، 15:54، توسط ashkyakhee.)
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
امروز بازهم سیگار کشیدم! آرام، زیاد، با احساس... همه ی تورا ، همه ی آنچه که از تو با من باقی مانده بود را دود کردم با همین بهمن های کوچک دوست داشتنی... بازهم پاسخ نَـئشه ی من به این سوال مسخره : مــرگ یا زندگــی ؟! قطعآ مــرگ
20-04-2013، 15:57
کســــی چهـ میـــــداند کهـ
امـــــروز چند بار فــــــرو ریختمــ از دیدن کســــی کهـ تنهــــــا لباسشـ شبیهـ تــــــــو بود... ![]()
20-04-2013، 15:59
دلم سیگار میخواهد و رویای وصالت را
دلم دیدار میخواهد و آوای لبانت را دلم مشروب میخواهد و چشمان خمارت را دلم معشوق میخواهد و سودای صدایت را....
20-04-2013، 15:59
منو ببخش بخاطرت دوباره چشمام شده خیس
یا مثل من اگه کسی به فکره دردایه تو نیس خودت میدونی که برام از خودمم مهمتری ببخش که هرشب از تو یه فکر و خیالم میگذری ببخش اگه هرجا میری دلم برات شور میزنه تا برنگردی پیش من دلواپسی ماله منه ببخش اگه هردفعه من تو آشتی پیش قدم میشم مغرورم اما پیشه تو تازه خوده خودم میشم از سر شوق عشق اشکی که رویه گونمه ببخش میلرزه دلم وقتی سرت رو شونمه وقتی تورو میبینم نگام همش سمته تو تموم آرزوی من دیدنه لبخنده تو اگه دلتو میزنه حرفای پر محبتم دلخور نشو از دسته من بزن به پای غیرتم صحبته رفتن که میشه بی اعتنایی میکنم ببخش اگه محبتو از تو گدایی میکنم وقتی دلت میگیره من به بودنم شک میکنم ببخش اگه به یاد تو پلکامو روهم میذارم هر شب تو رویای منی،چیکارکنم؟دوستدارم وقتی یکم تو خودمم اون لحظه های بی کسی خودم میفهمم عزیزم که واسه من دلواپسی وقتی میبینی چشام دوباره بارونی شده چه مهربون میشی گلم وقتی میپرسی:چی شده پراز غروره دله من ولی تو بی افاده ای تعارف نمیکنم گلم تو خیلی صاف و ساده ای هرجوری که حساب کنم بازم تو از من خیلی بهتری ♥♥دلت شکست فدات بشم♥♥ ♥♥♥قسم به جونه تو خودم با اشکام جوش میدم اون دله مهربونتو♥♥♥
20-04-2013، 16:05
خاكستر سیگارم را از پنجره
به بیرون می ریزم... آی آدم ها... دنیای شما زیر سیگاری من است...
20-04-2013، 16:06
همه مرا با خنده های با صدا می شناسند
این بالش بیچاره با گریه های بی صدام
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|