22-04-2013، 18:26
کاش دفتر خاطراتم چراغ جادو بود تا هروقت از سر دلتنگی به رویش دست می کشیدم ، تو از درونش با آرزوی من بیرون می آمدی …
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||
22-04-2013، 18:26
کاش دفتر خاطراتم چراغ جادو بود تا هروقت از سر دلتنگی به رویش دست می کشیدم ، تو از درونش با آرزوی من بیرون می آمدی …
سیـب از درخت افتاد…
ستــاره از آسمـان… تــو از دماغ فیــل… من از پل صـراط… گاهی فرقی نمیکند از کجا… سرنوشت مشترکی ست… ســـقــــوط…!!!
22-04-2013، 19:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-04-2013، 19:38، توسط FantastiC_BoY.)
با بغض ميگويد:
زن که باشي گاهي بي دليل اشک ميريزي ...و با تمامي تلاشت ...ريز ريز خرد ميشوي ... آرام اشکش را پاک ميکنم, با صداي خسته ميگويم: مرد که باشي بيشتر و بيشتر تلاش ميکني... بي صدا خرد ميشوي حق اشک ريختن هم نداري . . ![]() -------------------------------------------
خيلي حسه بديه اينکه با تمام وجودت کسي رو دوست داشته باشي
و اون اونقدر هرزه باشه که براي ديدنه قلبتم بايد دکمه لباستو باز کنه -------------------------------------------
به کوچه اي رسيدم که پيرمردي از ان خارج ميشد
به من گفت:نرو که بن بسته! گوش نکردم ، رفتم وقتي برگشتم و به سر کوچه رسيدم پير شده بودم .
-------------------------------------------
دوستت دارم را براي هر دويمان فرستادي!
هم من هم او! خيانت مي کردي يا عدالتت بود؟!
ترجيح ميدهم باکفشهايم درخيابان راه بروم وبه خدا فکر کنم تا اينکه درمسجد بنشينم وبه کفشهايم فکر کنم
خوبى كه از حد بگذره،طرف فكر ميكنه خبريه! والا خبرى نيست،ما ذاتا خوبيم...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22-04-2013، 19:32
همش همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
22-04-2013، 19:39
طولانیش نکردم که بخونید
![]()
22-04-2013، 20:09
کجایی ای رفیق نیمه راهم
که من در چاه شبهای سیاهم نمی بخشد کسی جز غم پناهم نه تنها از تو نالم کز خدا هم [color=#1E90FF][size=large]
22-04-2013، 20:13
روزے مے رسَـد کـِﮧ دَر خیال خُـود
جای خالے ام را حِس کـُـنے دَر دِلَت با بغض بگـُویے : " ڪاش اینجآ بود " اما مَـטּ دیگـَـر بـﮧ פֿـوآبَت هَم نِمے آیَم!!
22-04-2013، 20:15
روزی خواهد رســــــــید....
که دیگـــــــــر.... نه صدایم را بشنــــــــوی... نه نگــــــــاهم را ببنی... نه وجودم را حس کنـــــــــی.... ... ... و میشویی...با اشکت.... سنگ قبر خاک گرفته ی مرا.. .... و ان لحظه است...که معنی تمام حرف های گفته و نگفته ام را میفهمی ولی....من ...دیگر ...نیستم....
23-04-2013، 12:38
اینْ آخَـــرینْ بارَمْ بــــودْ...
دیگَرْ اِحْسـ ــاسَمْـ را بَرـآیِ کَســــے عُـــرْیـ ـآنْ نِمــــے كُنَمْ ....... صِداقَــــ ــتْ ، یَعْنــــے حِماقَــــ ــتْ...
23-04-2013، 13:24
خــدایـا
این قسمتـــو کجا فرستادی آخه تا نوبتــــــ ما میشه میگــــن نیس!!!!
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|