01-05-2013، 10:53
هميشہ کـِہ بــاشے (خَستـہ) مے شَونــد /...
مـَردمــانے کـہ اَگر نبــاشے مے گوينـد :
/... بے مَعـرفتـے (!)
مـَردمــانے کـہ اَگر نبــاشے مے گوينـد :
/... بے مَعـرفتـے (!)
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||
01-05-2013، 10:53
هميشہ کـِہ بــاشے (خَستـہ) مے شَونــد /...
مـَردمــانے کـہ اَگر نبــاشے مے گوينـد : /... بے مَعـرفتـے (!)
01-05-2013، 11:32
ادم تحت تاثیر قرار میگیره
01-05-2013، 13:15
مجنون
همیشه مرد نیست گاهی مجنون دخترکی تنهاست که لیلی نام دارد!
01-05-2013، 13:36
وقتی دو عاشق از هم جدا میشن ... دیگه نمیتونن مثل قبل دوست باشن ... چون به قلب همدیگه زخم زدن ... نمیتونن دشمن همدیگه باشن ... چون زمانی عاشق بودن ... تنها میتونن آشناترین غریبه برای همدیگه باشن ...
01-05-2013، 14:14
خوب بودخداییش.ممنون
01-05-2013، 16:24
تو به احساست بیاموز نفس نکشد!
اینجا فاصله یک عشق تا عشق بعدی یک نخ "سیگار" است...
گاهی دلم می گیرد...
از آدم هایی که در پس نگاه سردشان با لبخند گرمی فریبت می دهند! از کلماتی که چون شیرینی افسانه ها فریبت می دهند!! دلم می گیرد... از سردی چندش آور دستی که دستت را می فشارد!! و نگاهی که به توست... و هیچ وقت تو را نمی بیند! از دوستی که برایت هدیه دو بال برای پریدن می آورد... و بعد... پرواز را با منفورترین کلمات دنیا معنی می کند!!! دلم می گیرد از چشم امید داشتنم به هوسبازانی که ترانه عشق میخوانند!! این همه هیچ... گاهی حتی از خودم هم دلم میگیرد...! دلت كه گرفته باشد... شادترین آهنگ ها، روضه خوانی میكنند!! شلوغترین مكانها، تنهایی ات را به رُخت می كشند ...و شادترین روزها، برای تو غمگین ترین روزهاست!! ![]() دلت كه گرفته باشد... نقض میشود همه ی قانون ها دل كجـــا... قانون كجـــا مدتها طول میكشد تا خاك بگیرد خاطره های رنگارنگ!! میگذاری تار شود این خاطره ها... اما یك خواب ِ ناغافل، گرد و خاك تمام خاطره ها را می گیرد!!! میشود مثل روز ِ اول! میشود خاطره های ناب... زخمها تازه میشود باز ...
01-05-2013، 17:07
تویی که الان دلت واسه یه بی معرفت تنگه . . .
تویی که میخوای بهش زنگ بزنی ولی غرورت نمیذاره . . . تویی که بغضتو قورت میدی که یه وقت گریه نکنی . . . تویی که هر آهنگی گوش میدی یاد یه نفر میفتی . . . تویی که تا میای یه کاری کنی میگی : بیخیال . . . تویی که واس خودت آواز میخونی . . . تویی که این روزا توی دنیای مجازی غرق شدی . . . تویی که حتی توی دنیای مجازی هم خودتو گم کردی . . . تویی که نمیدونی چه ریختی خودتو خالی کن . . . به سلامتی تو . . . ![]() وقتی فهمیدی قرار نیست با هر زن یا دختری که دوست شدی،به رختخواب بری ؛ هر وقت یاد گرفتی بدون توقع دوستی کنی . . . هر وقت فهمیدی هر کسی که دوستت شد ،دوست دخترت نیست و برای جواب سلامش باید به یک علیک محترمانه فکر کنی نه به پیدا کردن یک مكان خالی . . . اونوقت میتونی روی همراهی و همدلی یک جنس مخالفت حساب کنی
01-05-2013، 17:14
ممنون
همشونو قبول دارم اما کمتر کسی هست که اینجوری باشه دردت له نو چمم ![]()
01-05-2013، 17:26
.
از تنهایی خود لذت ببر تا دیگران نتوانند از بازی دادن تو لذت ببرند … | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|