نظرسنجی: نظرتون درمورد کمونیست چیه؟
باهاش موافقم
باهاش مخالفم
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟

کمونیسم یک افق اجتماعی است 
جامعه ای است که در آن هر کس به اندازه توان و استعدادش داوطلبانه کار می کند و به اندازه نیازش آزادانه از کلیه نعمات زندگی بهره مند میشود. در این نظام مالکیت خصوصی بر ابزار تولید ملغی میشود و کار از یک اجبار برای مزد و امرار معاش، به امری داوطلبانه تبدیل میشود كه صرفا بر اساس درک وظیفه و پاسخگویی به نیاز اجتماعی انجام خواهد گرفت. وابستگی انسانها به تقسیم کار اسارت آور کنونی از بین می رود و انسانها به یکسان در متن کار داوطلبانه از امکانات مادی و معنوی برای رشد استعداد ها و توانائیهای شخصی خود برخوردار خواهند شد و از خود بیگانگی انسان برای همیشه پایان می یابد. علم و تکنولوژی که در چنگال رقابت به بند کشیده شده است، آزاد می گردد و در نتیجه بازده كار با سرعتى غیر قابل تصور افزایش می یابد، تأمین زندگی مرفه و شایسته انسان به هدف تولید تبدیل خواهد شد و همه خدمات و محصولات مورد نیاز بشر را در مقیاس انبوه تولید و کلیه نیازهای مادی و معنوی انسانها تامین می شود. 
کمونیسم کلیه اشکال استثمار، نابرابری ها و تبعیضات نظیر ستمکشی بر زن و ستمگری ملی را از بنیاد بر می چیند و بشریت را برای همیشه از کابوس جنگ و نا امنی رها می سازد. تنگ نظری ملی و نژادی جای خود را به همبستگی انسانی خواهد داد. دولت بعنوان نیروی مافوق مردم با بوروکراسی و ارتش و دستگاههای امنیتی و سیستمهای غیر دموکراتیک پارلمانی زوال خواهد یافت و جای آنرا مشارکت همگانی شهروندان و همیاری و هماهنگی آزادانه و داوطلبانه در اداره امور جامعه خواهد گرفت. 

البته کمونیست مرحله اخر تکامل جوامع انسانی است 

نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟ 3
پاسخ
آگهی
از کمونیسم و سوسیالیسم خوشم نمیاد. خانوم ستاره اینایی که شما میگی رویا هست و تازه اصلا هم تشویق نمیکنه آدم ها رو به کار. اگر درباره ی بروکراسی بخونید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه درباره ی ناکارآمدی کمونیسم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(28-08-2013، 22:55)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کمونیسم و سوسیالیسم خوشم نمیاد. خانوم ستاره اینایی که شما میگی رویا هست و تازه اصلا هم تشویق نمیکنه آدم ها رو به کار. اگر درباره ی بروکراسی بخونید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه درباره ی ناکارآمدی کمونیسم.
کمونیسم مرحله اخر تگامل جوامع انسانیه
بله رویائی که روزی به حقیقت خواهد پیوست حتا اگه ما نباشیم!
هنوز خیلی زوده برای اجرا شدن کمونیسم 
نتجیش کشورایی مثل کره شمالی  و روسیه
اگه کار تبدیل به یه ارزش بشه مطمئن شرایط عوض میشه
   در سوسیالیسم کسی فرصت بیکار بودن رو نداره
سپاس از شما حتمن !

پاسخ
نقل قول: کمونیسم مرحله اخر تگامل جوامع انسانیه
بله رویائی که روزی به حقیقت خواهد پیوست حتا اگه ما نباشیم!
هنوز خیلی زوده برای اجرا شدن کمونیسم 
نتجیش کشورایی مثل کره شمالی  و روسیه
اگه کار تبدیل به یه ارزش بشه مطمئن شرایط عوض میشه
   در سوسیالیسم کسی فرصت بیکار بودن رو نداره

سپاس از شما حتمن !

طبیعت انسان کمونیسم رو نمی پذیره. چنین چیزی وجود نداره. این رویا های مارکس بوده. تکامل رویاست. تکامل کمونیستی در ظاهر زیباست ولی تلخ هست ...خیلی تلخ.

شما تحت تاثییر شعار های کمون ها و سوسیالیست ها و اشتباهاتشون هستی ستاره جان.

کار هیچگاه 100 درصد تبدیل به ارزش نمیشه. مگه انسان فقط به خاطر اقتصاد و کار توی این دنیا زندگی میکنه!؟ می دونی که مارکس ابعاد انسان رو توی اقتصا خلاصه میکنه و بس.

هیچگاه کمونیسم به رویای خودش دست نمیابه چون انسان مقاومت میکنه به طور ناخودآگاه.

کمونیسم در پایه نفعی برای انسان نداره. پوچه ! پوچ!

مارکس رو تحسین میکنم ولی باهاش مخالفم خیلی زیاد.

پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
شعار ها و ارزش های سوسیالیستی و کمونیستی در بخش هایی زیباست ولی بعضی نظرات هم مشکل دارد
مثلا در جامعه کمونیستی زن اشتراکی است
و مشکلات فرهنگی جامعه کمونیست بسیار زیاد است

البته در مقابل سرمایه داری طرفداران زیادی دارد
سوسیالیست یعنی برابری
ولی سرمایه داری یعی 1% به عنوان سرمایه داران و پولداران بی درد و 99% مردم بیچاره که برای ان 1% باید کار کنند .

البته اجرای تمامی مبانی سوسیالیسم (کمونیست خیر ) به جامعه برابر کمک خواهد کرد ولی تا به امروز کشور نتوانسته و یا نخواسته که کل این مبانی رو اجرا کند و همیشه گروهی در فقر شدید هستند و خواهند بود تا بمیرند
پاسخ
نقل قول: ولی سرمایه داری یعی 1% به عنوان سرمایه داران و پولداران بی درد و 99% مردم بیچاره که برای ان 1% باید کار کنند .

شما دیدت از سرمایه داری چیه!؟ لیبرالی؟!

این جوری نیست. توی امریکا شاید این جوری باشه ولی  جامعه و اقتصاد لیبرالی و بازاری این جوری نیست. همه در چنین جامعه ی شایسته سالاری بهره خواهند برد.

پاسخ
(28-08-2013، 23:26)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبیعت انسان کمونیسم رو نمی پذیره. چنین چیزی وجود نداره. این رویا های مارکس بوده. تکامل رویاست. تکامل کمونیستی در ظاهر زیباست ولی تلخ هست ...خیلی تلخ.

شما تحت تاثییر شعار های کمون ها و سوسیالیست ها و اشتباهاتشون هستی ستاره جان.

کار هیچگاه 100 درصد تبدیل به ارزش نمیشه. مگه انسان فقط به خاطر اقتصاد و کار توی این دنیا زندگی میکنه!؟ می دونی که مارکس ابعاد انسان رو توی اقتصا خلاصه میکنه و بس.

هیچگاه کمونیسم به رویای خودش دست نمیابه چون انسان مقاومت میکنه به طور ناخودآگاه.

کمونیسم در پایه نفعی برای انسان نداره. پوچه ! پوچ!

مارکس رو تحسین میکنم ولی باهاش مخالفم خیلی زیاد.
تا حدودی با شما موافقم 
ولی به نظر من کمونیست زیباست حتا اگه فقط یه رویا باشه البته این گونه فکر میکنم که چیزی بیش از رویاباشه
البته اندیشه های من هنوز کامل نشده و فقط اندکیه که دارم روی مارکسیسم کار میکنم و این گونه اندیشه میکنم راه نجات و سعادت مردم در پیش گرفتن کمونیست است 
و اما منتظر نقدتان بر این که چرا کمونیست نفعی برای انسان نداره وپوچه هستم !البته اگه مایل باشید
سپاس .

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: تا حدودی با شما موافقم 
ولی به نظر من کمونیست زیباست حتا اگه فقط یه رویا باشه البته این گونه فکر میکنم که چیزی بیش از رویاباشه
البته اندیشه های من هنوز کامل نشده و فقط اندکیه که دارم روی مارکسیسم کار میکنم و این گونه اندیشه میکنم راه نجات و سعادت مردم در پیش گرفتن کمونیست است 
و اما منتظر نقدتان بر این که چرا کمونیست نفعی برای انسان نداره وپوچه هستم !البته اگه مایل باشید

سپاس .

هی نگید کمونیست من قاطی میکنم ممکنه یه چیز دیگه پاسخ بدم. بگید کمونیسم.

ببینید(خواهش میکنم چندین بار بخون تا کامل درک کنی چون سنگینه) :

دولت در هر جامعه ای مظهر مصلحت عمومی است و گرچه وجود اخلاقی ، مذهبی و اقتصادی دارد ، اما در پایه موسسه ای اخلاقی ، مذهبی  نیست. بلکه کار ویژه هایی متفاوت دارد از جمله حفظ امنیت و نظم و حراست از حقوق طبیعی افراد ولی دولت های سوسیالیستی و کمونیسم توجه ای به این کار ویژه ها ندارند و تلاش دارند تا با وعده های آزادی مثبت(ازادی مثبت به این معناست که ما صاحب فرصت ها و توانایی استفاده از آن ها هستیم تا قابلیت انسانی خود را رشد دهیم) ، ازادی های منفی(ازادی هایی که به معنی کم شدن دخلات دولت در زندگی شخصی افراد هست) رو پنهانی از شما بگیرند.
دولت ها و حکومت های سوسیالیستی و کمونیسم نمی توانند فاسد نباشند چون دولت ها و حکومت های ذاتا تمامیت خواه و دیکتاتوری هستند ، پس جامعه ای فاسد رو به بار خواهند آورد(همون جور که دیدیم در تاریخ).

فروید(روان شناس بزرگ ) میگه سرچشمه ی رفتار های آدمی را ناخودآگاه می دانست و دو غزیزه اصلی عشق و مرگ رو انگیزه اصلی رفتار انسان می شمرد در حالی که آنرشیست بزرگ(مارکس) ، رفتار آدمی رو بر پایه اقتصاد می دانست!(شگفت آوره!)

یک نکته ی مهم که بیشتر فلاسفه از باستان به آن معتقد بودند و آن قسمتی از وجود و نفس انسان هست که طبیعی است(کاری نداریم به این که شرایط رو طبیعت رو به وجود آورده یا نه)  که بیشتر رفتار های ناخودآگاه آدمی از همین سرچشمه می گیرد. آن عشق و مرگ که فروید گفته هم از همین دسته است. آدمی نمی تونه جلوی زیادی خواهیش و حس پیشرفتش رو بگیره وگرنه تاکنون به این میزان پیشرفت نکرده بود و جهان رو فتح نمی کرد. حس حریص بودن از همینه! افلاطون علت اصلی منازعه های سیاسی و انقلاب ها و هر چیز سیاسی دیگری رو در خیر محدود و ندرت منابع جستجو میکنه! چرا؟! چون خیر محدود هیچ گاه برابر تقسیم نمیشه ، همچنین منابع!(خیر محدود ثروت و قدرت هست) چون کسی که نسبت به دیگران منابع و خیر کم تری داره می خواد نخست برابر دیگران داشته باشه و پس از این که برابر شد می خواهد که بیشتر از دیگران داشته باشه(روند پیچیده ایه درست مانند نظریه ی بازی ها) ، پس هیچگاه حریص بودن انسان که در همه ی آن ها هست نخواهد گذاشت برابری در خیر محدود وجود داشته باشد.

تازه مگه همه ی آدم ها در یک میزان شایستگی دارند؟! همه می دونیم که چنین نیست. اگر می خواهیم شایستگی ها رشد کنه باید بذاریم افراد این پتانسیل رو ازاد کنند. برای نمونه اگر کار آفرین ها بتوانند مالکیت خود را داشته باشند می توانند شغل ایجاد کنند و چون حریص هستند با پیشرفت خودشون شغل ها و فرصت های بیشتری تولید می کنند!

آدمی به قرارداد های جمعی پایبند نخواهد بود! این رو تاریخ ثابت کرده! تازه همه ی آدم ها که شبیه هم نیستند! شبیه هم اندیشه نمی کنند! پس یک دولت سوسیال یا کمونیست نمی تونه کامیاب باشه چون اصولا گروه های کوچک(اقلییت) جایی ندارند در یک حکومت تمامیت خواه!

یک حکوت و دولت تمامیت خواه خود به خود دولت رو بزرگ میکنه! دولت که بزرگ میشه خود به خود فساد و بروکراسی های پیچیده و افزایش صرف وقت و زمان در انجام امور جامعه میاره! یک دولت و حکومت تمامیت خواه همه چیز رو می خوره ! چیزی باقی نمی ذاره. کره ی زمین رو حتی می تونه نابود کنه(مانند چین و یا اقدام شوروی در خشک کردن بعضی از دریاچه ها و رود های بزرگ شوروی سابق)

پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
کمونیسم چیه کیه؟
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
پاسخ
ندارم نظر
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان