26-06-2012، 15:00
نقل قول: با نام خدای خوبی از زبان پارسی پیشینیان اندکی دور می شویم نگاه کنید شما می گید این یه بحث تاریخی فرهنگیه جهت یادگیری من می گم یادگیری خوبه اما ما بیایم اول فرهنگ خودمون رو سرود خودمون رو بشناسونیم بعد دیگران تا مردم ما دوتا سرود و فرهنگ دیدن شبیه چوپون اسکندر نشن امیدوارم حالا متوجه شده باشید
اولا که من قصد بدی ندارم من ودوستانم قصد داریم گوشه ای از تاریخ پر رمز وراز جهان را به مردم عزیز بشناسونیم وسرود خودمون درقدیم هم
درنظر می گیریم البته سرود خودمون رو هر روز داره پخش میشه.وصورت هایی مثل آلمان نازی ,شوروی یا روسیه قدیم وهزاران کشور دیگر با
فرهنگ های منحصر به فرد برای مردم تازگی دارد.وگرنه ما قصد بدی نداریم چوپان خائن هم قضیه اش جداست اون آدم ملعون از حکومت ناراضی
بوده وحکومت باید خودش رو در ذهن همه ی مردم خوب نشون می داد تا اون شخص اون کاررو نمی کرد واسکندر به هلاکت می رسید.
مشکل اینه که من فکر می کنم اگر سرود قدیمی خودمون رو بزاریم فیلتر بشه یا با اعتراض عده ای روبرو بشه یا همین طور برخی فرهنگ های
قدیی ما زیرا فرهنگ های قدیمی ما با شاهنشاهی گره خورده وبازگویی آنان در این رایط سخت است.