امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جلسه سخنرانی رهبر انقلاب از زبان تحلیلگر آمریکایی

نقل قول: آقا احسان لطفا بحث نکنید کسی که خوابه رو می شه بیدار کرد کسی که مرده باشه هم برا زنده شدن دم مسیحایی می خواد که ما نداریم 
اما کسی که خودش رو به خواب زده باشه ها به هیچ وج بیدار نمی شه

جالبه حرف های بدون منبع شما علمیه ولی حرف های یه پیر مرد 80 ساله ی دنیا دیده (جدا از همه ی مراتب علمی ش) بی ربط

خب ما هم همین نظرو در مورد شما داریم. این جمله رو هرکدوم از طرفین درباره اون یکی میتونه بگه.
الان مگه کسی صحبت علمی کرد؟؟؟ که بخاد منبع بده؟ از نظر من که این تاپیک جنبه فان داشت.
هروقت بحث علمی شد با مشخص کردن موضوع بحث من با منبع خدمت میرسم.
حالا اگه یه پیرمرد 80 ساله دیگه بیاد نقیض اون حرفارو بزنه چی؟ به اعتبار سنش قبوله؟ چه ربطی به سن داره؟ موضوع دغدغه های حقیقت خواهانه و عدالت طلبانه تو یه سخنرانیه که ما به عنوان آدمایی که تو این جامعه زیست میکنیم کوچکترین نشونه ای رو در عمل ندیدیم. نمونه ش در مورد اخباری که اون اوایل درمورد اختلاس مطرح شد و تقاضای ایشون برای کش ندادن به اون اخبار تو رسانه ها. آدم عدالت خواه به جای جلوگیری از نشر اخبار آگاهی بخش با خاطیان و متهمان واقعی برخورد میکنه نه اینکه چندتا آدم قلم به دست رو برای عدالتخواهی سرزنش کنه. این یه نمونه. حالا خیلی نمونه های دیگه وجود داره که من حوصله تایپشو ندارم. میایم اینجا با مزه پرونی این حرفا رو مسخره میکنیم فکر نکن یه عده آدم آتل و باطلیم که همه چی رو به مسخره میگیریم. همه دلایلی که آوردی برای صداقت و این جور صفاتی که ایشون داره من براش مثال نقض زدم ولی جوابی ندیدم. در جواب میای میگی ما خودمونو به خواب زدیم و این حرفا... این جور بحثام اگه بخاد جدی بشه معمولا خلاف مقررات سایت میشه و از ترس فیلتـــرینگ باید خفه خون بگیریم (اینم از نمونه های آزادی بیان و بعد از بیان در جامعه آرمانی شماست). من همیشه برای پاسخگویی حاضرم مگه اینکه خود شما باب گفتگو رو با این جملات کلیشه ای ببندی
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط .baran ، saeedrajabzade ، روناك عاشق ، בחור משוגע

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: جلسه سخنرانی رهبر انقلاب از زبان تحلیلگر آمریکایی - Hitchcock - 11-06-2014، 16:26

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  زیباترین جذابترین خطبہ کہ شنیدم (نقد خلافت بعد رحلت پیامبر از زبان امام علی)
Rainbow ۱۲ توصیۀ رهبر انقلاب در مورد شب قدر !
Star "بستر سازی مساجد در تحقق گام دوم انقلاب" شعار سال ۹۸ امور مساجد
  فحاشی ضد انقلاب به شهاب حسینی به خاطر امام زمان(عج) +تصاویر
  روح الله حسینیان: انقلاب نکردیم که ایران را آباد کنیم !
  درباره انیمیشنی که رهبر به تماشای ان نشست بیشتر بدانید
  ماجرای مسلمان شدن پروفسور جکی یینگ از زبان خودش + تصاویر
  معرفی ادیان به زبان فلشخوری(آیین شینتو ص 14 )
  ما انقلاب را صادر کردیم............
  جناب زعفر جنی(رهبر اجنه ی شیعه)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان