12-06-2014، 9:33
(12-06-2014، 8:14)EHSAS-Hs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو حرف از تحمل نکردن مخالف و تحمیل عقیده زدی من یه مثال نقض مشت نمونه خرواری زدم. این یکی از ادعاهای معظم لهه که شما داری ازش دفاع میکنی. دانشگاه آزاد، کرسی آزاداندیشی و مرده باد کسی که دانشگاه رو 30ا30 نمیخاد... یه مشت حرف مفت بی محتوا! (البته خلاف همین حرفو پارسالم زده و خودشو از شخصی که به وعده هاش کوچکترین پایبندی یی نداره تبدیل به یه آدم متناقض گو هم کرده) وگرنه لباس شخصی رو با مینی بوس نباید بیارن دم دانشگاه و با حکم نهاد نمایندگی رهبری بیان تو مارو کتک بزنن (طبق قانون (!) اولا مامور لباس شخصی که حق ورود به دانشگاه نداره فقط نیروی انتظامی با اجازه رهبر یا رییس جمهور یا رییس دانشگاه حق ورود داره نه نهاد نمایندگی)
ن اهل بحث هستم خوبشم هستم
منتهی مساله ما اینی نبود که شما اینجا گفتی ....بله میدونم تبعیض تو دانشگاه های ما زیاده
ما به جای اینکه دیگران رو دعوت کنیم همش داریم افکارمون رو به شما و امثال شما تحمیل میکنیم
بله این یکی از ایراد ها اساسی ماست و من اینو کاملا قبلو دارم
اما نه تو همه جا ....تو بعضی از دانشگاه ها اینطوری ...و الا اصلا قبول ندارم که بگی کل فضا و جو مملکت به این شکله .....حتی من میگم بعضی جاها بر عکس اینی هست که شما میگی
من شاید تجربم کمتر باشه اما به خاطر یه سری مسائل ...استسنائا یکم دنیا دیده ترم البته یکم
و الا اگه این نبود من بحثی با جنابعالی نداشتم
در مورد اینکه همه جا اینجوری نیست. میتونی بگی مثلا کجا؟ کلا تو ایران چندتا دانشگاه خاصن که دانشجوهاش جرئت این کارارو به خودشون میدن. توی شهرستانهای کوچکتر جو به شدت امنیتیه که کسی این کارا به سرش نمیزنه واسه همین از این اخبار درباره اون دانشگاها نمیشنوی. برای مثال من دوستم توی محلات درس میخونه. تا پی بردن کمی روابط عمومیش از بقیه بهتره و راحتتر با آدما قاطی میشه اطلاعات اومد سراغش و بهش پیشنهاد همکاری داد خودش جواب رد داد رفتن سراغ یکی دیگه و اون جواب مثبت داد...
حرف کلی فایده نداره مصداق بیار...