امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی درباره پخت مرباها

#2
بسیار آموزنده.ممنون
گفتی:

شایב برگشتم..

هنوز زنבـہ ام!

بـہ امیב هماלּ “شایב” ..
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نکاتی درباره پخت مرباها - S〇ᕼᕮᎩᒪᗩ - 24-06-2014، 10:35

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  نکاتی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
  بایدها و نبایدهایی درباره غذاهای سرخ کردنی
  نکاتی برای داشتن یک سیخ کباب عالی و خوشمزه
  نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی
  نکاتی در تهیه کباب کوبیده
  نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی
  نکاتی برای آشپزخانه
  نکاتی برای طبخ ماهی !

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان