من سپاس موخوام خیلی کم سپاس میدین این طور باشه دیگه پست نمیذارمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یک ماه بعد
این یک ماه مثل برق و باد گذشت تمام زخمام خوب شده بود فقط جای بخیه روپیشونیم موند بود.مثل این فیلما که یهو می نویسن یک ماه بعد همه چی عوض میشه یا حتی حتی از اون بیشتر خلاصه زود این یک ماه گذشت اما تو طول این یک ماه نو تو اینه نگاه می کردم ونه بیرون میرفتم تفریبا خودمو تو اتالفم حبس کرده بودم .
اون روز اولین روز مهر بود و دانشگاهم شروع شده بود .
اپامه -رزا بدو بریم خرید حالا که کلاس های اموز تموم شده
من-خودت برو مگه می خوای دم دنبال خودت راه بندای که به منم میگی بیا
-بازدوباره ما احتیاج مون به تو افتاد و لوس شدییییییی
-تسلیم حالا نیای مارو بکشی بزا فک کنم-میام-نمیام-میام نمیام-میام...................
-اخرمیای یا نه
-میام
-بزن بریم
-باشه
از بچه ها خداحافظی کردیم و رفتیم خرید
اپامه-خدایی اون لباسه قشنگ بود
من-بعله اون تو تن تو خخخخخخخخخ قیافت بدحوربود معلوم بود به زر داری خودتو تو لباسه نگه یداری
من-خودت برو منو به
سپاس بدین بیشتر بذارمممممممممممممممممممممممممممممممممم
یک ماه بعد
این یک ماه مثل برق و باد گذشت تمام زخمام خوب شده بود فقط جای بخیه روپیشونیم موند بود.مثل این فیلما که یهو می نویسن یک ماه بعد همه چی عوض میشه یا حتی حتی از اون بیشتر خلاصه زود این یک ماه گذشت اما تو طول این یک ماه نو تو اینه نگاه می کردم ونه بیرون میرفتم تفریبا خودمو تو اتالفم حبس کرده بودم .
اون روز اولین روز مهر بود و دانشگاهم شروع شده بود .
اپامه -رزا بدو بریم خرید حالا که کلاس های اموز تموم شده
من-خودت برو مگه می خوای دم دنبال خودت راه بندای که به منم میگی بیا
-بازدوباره ما احتیاج مون به تو افتاد و لوس شدییییییی
-تسلیم حالا نیای مارو بکشی بزا فک کنم-میام-نمیام-میام نمیام-میام...................
-اخرمیای یا نه
-میام
-بزن بریم
-باشه
از بچه ها خداحافظی کردیم و رفتیم خرید
اپامه-خدایی اون لباسه قشنگ بود
من-بعله اون تو تن تو خخخخخخخخخ قیافت بدحوربود معلوم بود به زر داری خودتو تو لباسه نگه یداری
من-خودت برو منو به
سپاس بدین بیشتر بذارمممممممممممممممممممممممممممممممممم