30-08-2014، 21:18
پس فصل دوم (دوستان این اولین قسمت فصل دوم هستش توجه داشتده باشبین )
بله هیچ خوشی موندگاری نداره هیچ خوشی یه روز که سردردم بدتر از هرروز شده بود .دقیقا بیشتر تا سه سال بود که این سردرد لعنتی ولکنم نبود رفتم پیش دکتر و برای چن روز بعد بهم نوبت دادو ازم چند تا ازمایش خواست .هعی بعد از چن روز معلوم شد تومر دارم یه تومر بدخیم اگه زودتر پیگیری می کردم میشد یه کاری کردولی به خاطر اینکه دیر متوجه شدم دیگه کاری از دست کسی بر نمی امد و تا حدود دو ماه دیگه رفتنی بود .
رفتنی هع چه کلمه ی غریبیه .یادش به خیر وقتی میگفتن فلانی رفتنی شد (یعنی مرد از دنیا رفت ) می گفتیم راحت شد .
هع راحت شد اما هر چقد که دنیا بد باشه دلکندن ازش بد سخته .بد سخت
میدونی چرا ؟چون ما ها به تمام بدیاش عادت کردیم و دیگه برامون عادی عادی شده عادی .
انقد عادی که حتی سخت ترین مشکلاتم برامون سحل سحل .
انقده سحل که حتی تو بدترین شرایط وقتی بدترین خبرو بهمون میدن فقط میخندیم و میگیم هلع .بیخی .وللش
اره دیگه همینه چی میشه گفت ؟
چی میشه گفت ؟
چه حسی میتونین داشته باشین وقتی بهتون میگن دو ماه دیگه بیشتر وقت ندارین متاسفانه
هع متاسفانه مگه اصلا مردم من واسه کسیم فرقی داره ؟
والا واسه هیشکی فرق نداره و چه باشم و چه نباشم دنیا میچرخه .
دیگه اینکعه کی رفتم خونه و با چه مکافاتی رفتم بماند هر یک متر به یک متر نزدیک بود تصادف کنم .
هع تیکه های ملتم که بماند .کلا من نمیفهمم چرا مردم اینطورین از هر فرصتی واسه تیکه انداختن استفاده میکنن.نمیدونم یعنی اینا با خودشون فک می کنن اگه تیکه نندازن دیگران فک می کنن که اونا لالنو حرف زدن بلد نیستن .والاو
خوب ولی اون موقع حتی حواسم به اطرافمم نبود دیگه وقت به اینکه ببینم کی حرف زدن بلده کی نیس ونداشتم
بعله
جونم براتون بگه که دیگه روزو شب و هفته و ماه حوصله خودممم نداشتم و...........
خوب تا فردا ادامه رو میذارم
راستی روز دخترم به همه ی دخترای گل از جمله خودم مبارککککککککککککککککک
اوه اوه اوه اوه چه بی ذوق دخترا روزتون مبارک چه خوشکین شما ها اهاااا
بزنو بکوبه
خوب کی شعرمیخونه ؟چی مسیخونه ؟اصلا واسه چی میخونه
به افتخار این روز ی اهنگ شاد رو پرو فایلم گذاشتم خعلی خوشکله بگوشین حتما همتونو دوس دارم بایییییییییی
بله هیچ خوشی موندگاری نداره هیچ خوشی یه روز که سردردم بدتر از هرروز شده بود .دقیقا بیشتر تا سه سال بود که این سردرد لعنتی ولکنم نبود رفتم پیش دکتر و برای چن روز بعد بهم نوبت دادو ازم چند تا ازمایش خواست .هعی بعد از چن روز معلوم شد تومر دارم یه تومر بدخیم اگه زودتر پیگیری می کردم میشد یه کاری کردولی به خاطر اینکه دیر متوجه شدم دیگه کاری از دست کسی بر نمی امد و تا حدود دو ماه دیگه رفتنی بود .
رفتنی هع چه کلمه ی غریبیه .یادش به خیر وقتی میگفتن فلانی رفتنی شد (یعنی مرد از دنیا رفت ) می گفتیم راحت شد .
هع راحت شد اما هر چقد که دنیا بد باشه دلکندن ازش بد سخته .بد سخت
میدونی چرا ؟چون ما ها به تمام بدیاش عادت کردیم و دیگه برامون عادی عادی شده عادی .
انقد عادی که حتی سخت ترین مشکلاتم برامون سحل سحل .
انقده سحل که حتی تو بدترین شرایط وقتی بدترین خبرو بهمون میدن فقط میخندیم و میگیم هلع .بیخی .وللش
اره دیگه همینه چی میشه گفت ؟
چی میشه گفت ؟
چه حسی میتونین داشته باشین وقتی بهتون میگن دو ماه دیگه بیشتر وقت ندارین متاسفانه
هع متاسفانه مگه اصلا مردم من واسه کسیم فرقی داره ؟
والا واسه هیشکی فرق نداره و چه باشم و چه نباشم دنیا میچرخه .
دیگه اینکعه کی رفتم خونه و با چه مکافاتی رفتم بماند هر یک متر به یک متر نزدیک بود تصادف کنم .
هع تیکه های ملتم که بماند .کلا من نمیفهمم چرا مردم اینطورین از هر فرصتی واسه تیکه انداختن استفاده میکنن.نمیدونم یعنی اینا با خودشون فک می کنن اگه تیکه نندازن دیگران فک می کنن که اونا لالنو حرف زدن بلد نیستن .والاو
خوب ولی اون موقع حتی حواسم به اطرافمم نبود دیگه وقت به اینکه ببینم کی حرف زدن بلده کی نیس ونداشتم
بعله
جونم براتون بگه که دیگه روزو شب و هفته و ماه حوصله خودممم نداشتم و...........
خوب تا فردا ادامه رو میذارم
راستی روز دخترم به همه ی دخترای گل از جمله خودم مبارککککککککککککککککک
اوه اوه اوه اوه چه بی ذوق دخترا روزتون مبارک چه خوشکین شما ها اهاااا
بزنو بکوبه
خوب کی شعرمیخونه ؟چی مسیخونه ؟اصلا واسه چی میخونه
به افتخار این روز ی اهنگ شاد رو پرو فایلم گذاشتم خعلی خوشکله بگوشین حتما همتونو دوس دارم بایییییییییی