پری بس کن اه
با یقیه هم هستم
پری باهات کار دارم من
با یقیه هم هستم
(10-04-2015، 10:37)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 10:34)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الاااااااااااق
(10-04-2015، 10:31)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 10:28)RADIN ^_^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 10:18)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدا روزیمو داده اونم تویی
خدا روزی ما چرا باید این بچه پرو بشه اخه زکی شانس نداریم هع
ب درک بری برنگردی بچه تویی یامن کوچولو؟
چی میگی ؟؟؟؟؟
وات د فاز؟؟؟؟
(10-04-2015، 10:29)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کم اوردی رفتی یه نفر خر تر از خودتو اوردی هع
کی؟؟؟؟؟
خنگ اینا همشون با من دارن دعوا میگیرن
ینی ضد منن
هه اخه ادم نیستی
اینجا جای ادماس
چخخهههه
هشششش
هوششششش
بدو بیرون افرین
اروم باش رم نکن
شما نخاله ها اومدین تو تاپیک من
پس شماهایید که باید برید
صاحبت یادش رفته قلادتو ببنده هار شدی داری پاچه میگیری
(10-04-2015، 10:35)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بس کنین اه
دعوا دارین خصوصی
ادبم که ندارین
خداروشکر
تو این چیزا به سنت نمیخوره
کووووووووچووووووولوووووووویی
پری باهات کار دارم من