24-10-2015، 1:19
(24-10-2015، 1:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-10-2015، 1:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه سوجو اسم یه نوشیدنیه نگا کن ..
(24-10-2015، 0:53)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی !
اطلاعاتت خیلی خوبه خوشم اومد ..
من ک سریالای امریکایی رو ترجیح میدم (:
اما کلا به ی چیز کره علاقمه مندم اونم سوجو هست![]()
یه جورایی حس میکنم شبیه ابجوعه ..
دلم میخواد امتحان کنم (:
میگن غذا تو کره خیلی ارزونه .. برا همین رستوران توش زیاده :|
감사합니다!
سوجو اسم یه غذاست ؟ =))
فک کردم گروه موسیقی سوجو رو میگی ._.
از این سوجو بیشتر خوشت میاد ^.^
천만에요
سوجو (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کرهای : 소주) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوشیدنی تقطیری کرهای است که طعم نزدیکی به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ودکا دارد. هرچند طعم آن به واسطه افزودن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شکر در مراحل تهیه شیرینتر است. سوجو بطور سنتی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برنج تهیه میشود اما امروزه بیشتر تولید کنندگان سوجو در کنار برنج، سوجو را با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گندم ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جو و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیب زمینی نیز تولید میکنند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میزان الکل موجود در سوجو بین ۱۸٫۵٪ تا ۴۵٪ است.
اهان سوجو پس اینه ._.
اهان اهان یادم اومد ! توی یه سریاله کره ای بود دختره همش به پسره میگفت برام مرغ سوخاری و سوجو بخر ._.
خب یادم اومد !
وویی منم دلم سوجو خواست ♡