28-07-2016، 9:22
(28-07-2016، 9:15)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2016، 8:48)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2016، 20:03)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واسه خودت تز نده ک احساساتم دخترونس یا پسرونه علم غیب داری.خودت تنهایی بری بهتره همراه نمیخای ی وقت ی چی بگه دیگه روت نشه بامن حرف بزنی
اره پس چي علم غيب دارم
تو هم سعي كن زياد نخوري چون ديگه كل صورتت قهوه اي شده
من حاضرم با سگ برم بيرون اما با تو نه![]()
اينم محض اطلاعت.....
آره جون عمت.پیداس توبیشترداری میخوری ازترس خودتوقهوه ای کردی.آره خب لیاقتت ازسگ بیشترنیس همون کافیه واست.بعدشم تاقبلش میخاستی بامن بری حالا ک جوابتو دادم موندی چی بگی اینوگفتی.درضمن همه حرفایی ک میزنی شخصیت خودتو نشون میدی ادامه بدی فک کنم درکل بهت پی ببرم
وااااااااااااااااات؟؟؟ اولا من جسارت نميكنم غذا شما رو بخورم اين اوليش
دوما من حرفي از لياقت نزدم بلكه گفتم تو ارزشت از سگ كمتره پس حرفت .....و شر بود
سوما من چييييييييييييييز بخورم كه بخوام با تو برم بيرون برا همين گفتم ارزش سگ از تو بيشتره براي بيرون رفتن

من فقط گفتم ميخواي بري روانشتاس خودت رو معرفي كني منم بيام تا بخندم فقط همين و حرفي از بيرون رفتن اونم با يكي مث تو نزدم

ببين رياضي دان هم نميتونه منو جمع بندي كنه چون من خيلي پرم و خيلي خاصم پس فكر كشف كردن من رو هم از سرت بيرون كن
ديگه هم سعي كن زياد نخوري چون بوش ديگه خيلي بلند شده ...