30-11-2017، 5:05
نقل قول: عه...اون وقت چطور از رابطه نامشروع مرد میشه جلوگیری کرد؟ حق طلاق که با مرده...در باب ازدواج مجدد هم فقط روی کاغذ حق زن هست که بدونه، اما مرد اگه بدون اطلاع زن هم ازدواج مجدد بکنه ازدواج صحیح است. ما شا الله خدای شماها قدر به فکر مردها ست..می گم شاید خدای شما جنسیتش مرد بوده! من که گفتم...من خدای رقصندۀ زن رو ترجیح می دم برادرعقد دائم برای پایبند بودن طرفین نسبت به رابطشون هست این مسلمه که یه تعداد حق و حقوقی برای طرفین در نظر گرفته شده که شما اگه از دین اسلام خبر داشتین متوجه بودین که دین اسلام بیشتر به جنس دختر صفات رحمانی نشون داده تا مرد مثل وجود پربرکت خانوم فاطمه زهرا (س) که از حب وجوده ایشون پیامبر رو خلق کرده))
اما در مورد با حق حقوق ها ! مسلما یه تعداد حقوق برای اقا و خانوم در دین اسلام وجود داره برای اینکه رابطه شکل رسمی بودن بگیره و یه نوع پایندی به وجود بیاد و عدالت هم رعایت بشه خانوم مهریه خودش رو داره و میتونه هرچیزی تعیین بکنه مرد هم میتونه از امتیاز حق طلاق و ازدواج مجدد برخور دار باشه
اگه شما از قانون خبر داشته باشید یا از یه وکیل بپرسید متوجه میشید که در زمان جاری کردن خطبه عقد دائم خانوم میتونه هم حق طلاق رواز اقا سلب کنه و برای خودش باشه یا جفتشونم حق طلاق داشته باشن و هم ازدواج مجدد رو کاملا جلوش رو بگیره ولی اقا به هیچ عنوان نمیتونه مهریه خانوم رو از بین ببره
نقل قول: من کاری به شخصیت های مقدس ندارم. من دارم از یک آدم اهلِ علمِ روشنفکر مثل ابن سینا و رازی حرف می زنم که بهشون از قدما اعتقاد دارم. جوزجانی که از دوستان ابن سینا بوده توی زنگینامه ابن سینا می نویسه که وسط کلاس درس وقتی می خواستیم استراحت کنیم ابن سینا دستور می داد شراب بیارن و نوازنده ها موسیقی بنوازن و برقصن تا کمی روحیه مون سرجاش بیاد و بعدش ادامه درس رو می داد....الخخخخخ...شما اصلا اهل علمی رو نمی شناسی که بویی از این افکار خشکه مقدس ها برده باشه. این خشکه مقدس ها فقط به درد داعشی گری و جنگ و دعوا میخوردن و واسه بشریت مضر هستن...لحن صحبتتون متاسفانه یکم دور از ادب شما که انقدر دم از روشنفکری میزنید کمی هم به عقاید دیگران احترام بزارید
شما وقتی کلا دین اسلام رو از ریشه قبول ندارید ما نمیتونیم مستندانی از دین اسلام بیاریم که برای شما قابل قبول باشه بحثتون باید از ریشه باشه وگرنه در این مورد حرف زدن هیچ نتیجه ای نداره !
نقل قول: عه...اتفاقا مسیحی هم معتقدن اینکه در اسلام روابط نامشروع با چند تا زن حلال شده جزو تحریف هایی است که توی دین الهی انجام شده. یا اینکه به جنگ فرمان داده شده مسیحی می گن این خشونت جزو تحریفات اسلام است. یا اینکه گفته شده به زن های اسیر تعرض کنید و و بدون اذن باهاشون ازدواج کنید جزو زنا هست که در اسلام با تحریفات وارد شدهاتفاقا مسیحیا کاملا از تحریف شدن کتابشون که کتاب مقدس به چند نوع وجود داره خبر دار هستن کتاب قران هم فارغ از محتوایی که داره مستندات زیادی براش هست که تحریف نشده))))
نقل قول: آره والا...این مسلمون ها همیشه دارن دیگران رو نقد می کنن اما هرگز در باب افکار و عقاید خودشون فکر نمی کنن. تو تا حالا آدم مذهبی ای دیدی که خودش رو نقد بکنه و درباره ضعف های خودش حرف بزنه؟ نه والا...مذهبی ها خیال میکنن حرف زدن درباره ضعف ها باعث بی اعتباری هست اما به قول اون جمله قشنگ سلنا «قدرت واقعی به این نیست که ظاهری دروغین به خودمون بگیریم، قدرت واقعی اینه که حساس و آسیب پذیر باشیم و زود به مسائل واکنش نشون بدیم»اسلام به خودیه خودش مشکلی نداره که بخواد نقد بشه یا کسی نقدش بکنه شما هر عیب و ایرادی که جامعه میبینید سر اسلام ناراحتیتون رو خالی نکنید اسلام یه دین بی عیبه یه اصولیه برای زندگی کردن مشکلاتی که وجود داره بخاطر پیاده نشدن کامل دین اسلام هستش من منکر مشکلات جوامع اسلامی به خصوص کشورخودمون نیستم نه تنها من بلکه میتونم مستنداتی به شما معرفی کنم که از مشکلات عقیدنی ناصحیحی که به اسم اسلام تو جامعه ما باب شده یا مشکلات اخلاقی یا اجتماعی ... نقد شده پس اینجوریام که شما میگید نیستش
نقل قول:روشنفکری به خودی خود چیز بدی نیست ادما باید به نسبت زمانه و تغییراتش جلو برن ولی بی ادبی مقابل یه ادم خصوصا خانوم دیگ روشنفکری نیست و کار خیلی زشتیه شما یکم رو اصول اولیه بحث کردن بیشتر فکر کن لطفازن سن بالا هم خوبه ها...امتحان کن مشتری میشی ؛)
قرار هم نیست کسی از رو تعصب صحبت کنه شما یه حرف میگی من قانع میشم ولی باید قبول کنی اگه منم حرف حقی زدم شما قانع بشین!
همه پیامبر های الهی 124 هزارشون باهم یه جا جمع شن هیچ مشکلی باهم پیدا نمیکنن چون همشون یه خدا رو اوردن یه دین رو گفتن ولی متاسفانه با کج فهمی ها کج روی ها ادیان راهشون رو گم کردن و عوض اینکه برای مردم کار کنن برای خودشون کار کردن
روایت داریم از ایت الله بهجت وقتی منجی ما ظهور میکنه اولین کسایی که بهش ایمان میارن جوون های مسیحی هستند ولی 90 هزار اخوند جلوی امام زمان قد علم میکنه که شما چرا ظهور کردی ما مردم رو هدایت میکردیم ما دست مردم رو میگرفتیم ما کافی بودیم سمینار مهدویت میگرفتیم ...
به هرحال قضاوت مختص خداست و ما نمیتونیم در مورد شخصی حرف بزنیم حرفایی که ما گفتیم کلیت داشت که شما فقط از بدی های اسلامی که به اشتباه پیاده شده رو گفتین ولی اینچنین نیست
نقل قول: امید من به شما دبستانی هاست.شما یه چهار چوب اخلاقی برای خودت داشته باش همیشه شخص خاصی رو با همه مخالفت هایی که نسبت بهش داری زیر سوال نبر و توهین نکن به مسخره نگیر حتی همون سلنا یا کسایی که ازشون داری صحبت میکنی همچین کار زشتی نمیکنن حتی اگه ببینن تو خیابون کسی نماز میخونه بهش احترام میزارن و مزاحمش نمیشه حداقل یکمی شعور و ادبتون رو بالا ببرید
نقل قول:اگه بخوام واقعا بی طرف قضاوت کنم طرفدار بودن از شخصی صرفا به خاطر هنر اون باعث نمیشه طرفدار اون شخص از لحاظ اخلاقی یا شخصیتی بود ایشون اگر جایی ازاونا طرفداری کرده صرفا برای هنرشون بوده طبیعیه خب جاذبه داره برای این رنج سنی شما واقعا بی ربط صحبت میکنیدشما هنوز احکام مهم اخلاقی دینت یعنی عدم دروغگویی رو نمی دونی...برو با اکانت اصلیت بیا تا بعدا بحث کنیم. توی یک تاپیک دیگه میگی من جاس و سلنا رو هر دور رو دست دارم اینجا داری درباره فرهنگ روضه میخونی.
نقل قول: اگه با مدیر رابطه ای داری و شغلت اینه که هیچ، در غیر این صورت دلم برات می سوزه. چون این نشونه خوبی نیست و نوعی چندگانگی هویت است. اما اگه واسه بازارگمی سایت این طوری میکنی عیبی نداره. اما به نظرم این طوری محیط سایت گرم نمی شه. چون این راهش نیست.این توهین هم واقعا زشت بود که قابل پاسخ نیست گزارش میشه حتما !