11-02-2019، 17:34
(23-08-2014، 9:51)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مناسب برای :ظرفي از آب را روي گاز قرار مي دهيم تا به جوش آيد . در كاسه اي كه در برابر حرارت مقاوم باشد ، آبليمو و شكر را خوب مخلوط كرده و سپس تخم مرغ و 50 گرم از كره و پوست ليمو را به آن اضافه مي كنيم . كاسه را روي ظرف آب قرار داده و مواد را به خوبي هم مي زنيم تا زماني كه غليظ شود بطوريكه به قاشق بچسبند .
12 كاپ
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه
مواد لازم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
قالب کاپ کیک را با کپسول گاغذی بپوشانید یا اسپری جدا کننده بزنید .
پودر کیک ، پودینگ ، ماست ، روغن ، آب ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و حدود ۲ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید .
توت فرنگی ها را با قاشق چوبی به آرامی با خمیر کیک مخلوط نمایید که له نشوند .
هر کدام از کپسولهای کاپ کیک را با حدود ۳ قاشق غذاخوری از خمیر کیک پر کنید .
کاپ کیک های توت فرنگی را به مدت ۱۸ – ۲۲ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پف کنند .
وسط کاپ کیک ها ممکن است بعد ازبرداشتن از فر و سرد شدن کمی فرو رفتگی یا ترک داشته باشد که نیازی به نگرانی نیست چون قرار است رویشان را با کرم توت فرنگی خوشمزه ای بپوشانید .
بگذارید کاپ کیک ها کاملا خنک شوند سپس کرم رویشان را تهیه کنید .
برای تهیه کرم توت فرنگی
کره را با سرعت متوسط همزن حدود ۵ دقیقه بزنید .
پودر شکر را با کره مخلوط نموده و هم بزنید تا یکدست شود . وانیل و پوره توت فرنگی را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .
میزان اضافه کردن توت فرنگی به سلیقه ی خودتان بستگی دارد . فقط مراقب باشید که اضافه کردن بیشتر از ۵ قاشق پوره توت فرنگی باعث رقیق شدن کرمتان خواهد شد .
کرم را ۴ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با یک قیف و ماسوره بزرگ ستاره ای روی کاپ کیک ها را تزئین نمایید .
خمیر یوفکا مستطیلی : 4 برگ
توت فرنگی : 12 عدد
پودر قند: 200 گرم
پوست ليمو : يك قاشق مرباخوري
آبليمو : 3/4 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
کره ذوب شده : 100 گرم
روش تهیه :
بنا به درخواست تعدادی از دوستان مجداد در این دستور آموزش تهیه کاپ ها را قرار داده ایم ، امیدوارم تا بهره کافی را ببرید .
1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .
3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .
4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .
5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .
7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .
8 طزر تهيه كرم ليمو :
9 روی کرم را با تکه های توت فرنگی پر میکنیم .