18-08-2020، 11:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-03-2021، 11:25، توسط shaghayeegh ahmadi.)
(17-08-2020، 21:47)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم گلم لطفا شما هم رمانم رو به بقیه معرفی کن
ادامه شو لطفا بزار
ادامه رمان بسیار زیبای {••♡دانه برف♡••}
•~•~•~•~•
شروع کردم به حرکت حرکاتم در عین ظریف بودن محکم بودن بعد حرکت آخرم وایسادم صدای تشویق بلند شد آهنگ سری عوض شد این دفعه پسره کلاه کپ رو برعکس روی سرش گذاشت شروع کرد به رقصیدن این دومین باریه که از کسی تعریف میکنم اما واقعااا عالی بود میتونستم بگم محشره ولی نه به اندازه من ............نمیدونم راند چندم بود ولی کم نمی آوردیم دیگه پام ذوق ذوق میکرد این مردم چراع نمیرن حتی بیشترم شده بودن اه حرکت آخرم تموم شد وایسادم کنار پسره شروع کرد اه باید تمومش کنم دور اطراف رو نگاه کردم با دیدن دوتا دختر با کفشای پاشنه بلند پوزخندی زدم رفتم کنارشون خیلی ناگهانی ضربه ای به یک ایشون زدم که افتاد با چنگ انداختن به دختر کناریش باعث شد دختره دوم بی افته روی پسرع ایول دستی براش زدم با پوزخندی گفتم _خوب انگار بازی تموم شد
پسره+مسابقه جالبی بود !!
رفتم سمتش _حیف وجه چند سالت خراب شد
بدون کم آوردن شونه ای بالا انداخت +تنوع برای همه لازمه
رفتم سمت لارا دستشو گرفتم از بار آمدیم بیرون سویچم رو گرفتم سمت لارا _تو برون پاهام جون ندارع
+خوب چراع عقب نکشیدی
_واقعا میخوای بمیرم
خنده بلندی کرد +راست میگی باخت برات مثله مرگه
خواستم سوار شم ولی با سنگینی چیزی روی سرم برگشتم عقب با تعجب دستی به سرم کشیدم با دیدن کلاه کپ همون پسره چشمام شد اندازه قورباغه دور برو نگاه کردم با دیدنش از پشت روی یه موتور سیاه اخمی کردم
_هی ؟
برگشت سمتم +ارشامم
بعد رفت وا یعنی چی ارشامم عجبا خوب منم اندیام الان که چی خواستم کلاه رو بندازم دور ولی دلم نیومد سوار شدم رفتیم سمت خونه پیاده شدم _ببرش با خودتت فردا میفرستی میاد
+باشه بعدا میبینمت مراقب خودت باش
_توهم
وارد اتاقم شدم شلوارم رو در آوردم موهام رو باز کردم آرایشم رو پاک کردم دراز کشیدم روی تخت اه خستم ....
•~•~•~•~•~•
سلام عزیزان نویسنده رمان {••♡دانه برف♡••} هستم...
برای هر نویسنده ای نظر مخاطبانش مهمه...
اگه نظری در مورد رمانم دارید لطفا دریغ نکنید و با من به اشتراک بزارید...
نظرتون برای ادامه دادن به نوشتن برام خیلی مهمه