05-12-2020، 13:06
اینم طرز تهیه یک نوع حلوا مسقطی میباشد که خیلی راحت میتونید درست کنید
طرز تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه
اگر میخواهید طرز تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه را بیاموزید، توصیه میکنیم به ادامه مقاله توجه نمایید. خوشبختانه بیشتر ترکیبات این نوع مسقطی در هر خانهای پیدا میشود و شما میتوانید با سادهترین روش آن را تهیه نمایید.
موا لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی :
۱ لیوان نشاسته گل
۲ لیوان شکر
۱ لیوان گلاب
۳ لیوان آب
نصف استکان زعفران دم کرده
نصف لیوان روغن مایع
مقداری خلال بادام و پسته نیاز دارید.
همچنین شما میتوانید به جای روغن مایع از ۱۰۰ گرم کره نیز استفاده کنید تا مسقطی زعفرانی عطر خوبی بگیرید.
برای شروع، نشاسته را با آب مخلوط کنید تا در آب حل شود. در صورت نیاز میتوانید نشاسته گل را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و گلاب را به آن اضافه نمایید.
توصیه میکنیم برای تهیه مسقطی زعفرانی از قاشق چوبی استفاده کنید تا رنگ مسقطی تغییر نکند و به اصطلاح لعاب بیندازد. در مرحله بعد روغن (یا کره) و زعفران را به ترکیبات اضافه نمایید. توصیه میکنیم مسقطی را به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام لازم را پیدا کند.
هنگامی که غلظت مسقطی زعفرانی همچون فرنی شد، شما میتوانید به مقدار مورد نظر خلال پسته یا خلال بادام را به ترکیبات اضافه کنید. سپس مسقطی زعفرانی را از حرارت بردارید. کف یک ظرف را با کره چرب کنید و مسقطی زعفرانی خوشمزه را داخل آن بریزید.
مسقطی زعفرانی خوشمزه را به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس شما میتوانید آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و روی آن را دوباره با خلال بادام یا پسته تزئین نمایید. این دسر را میتوانید در مهمانیهایتان نیز سرو کنید.
منبع: herang.co
طرز تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه
اگر میخواهید طرز تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه را بیاموزید، توصیه میکنیم به ادامه مقاله توجه نمایید. خوشبختانه بیشتر ترکیبات این نوع مسقطی در هر خانهای پیدا میشود و شما میتوانید با سادهترین روش آن را تهیه نمایید.
موا لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی :
۱ لیوان نشاسته گل
۲ لیوان شکر
۱ لیوان گلاب
۳ لیوان آب
نصف استکان زعفران دم کرده
نصف لیوان روغن مایع
مقداری خلال بادام و پسته نیاز دارید.
همچنین شما میتوانید به جای روغن مایع از ۱۰۰ گرم کره نیز استفاده کنید تا مسقطی زعفرانی عطر خوبی بگیرید.
برای شروع، نشاسته را با آب مخلوط کنید تا در آب حل شود. در صورت نیاز میتوانید نشاسته گل را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و گلاب را به آن اضافه نمایید.
توصیه میکنیم برای تهیه مسقطی زعفرانی از قاشق چوبی استفاده کنید تا رنگ مسقطی تغییر نکند و به اصطلاح لعاب بیندازد. در مرحله بعد روغن (یا کره) و زعفران را به ترکیبات اضافه نمایید. توصیه میکنیم مسقطی را به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام لازم را پیدا کند.
هنگامی که غلظت مسقطی زعفرانی همچون فرنی شد، شما میتوانید به مقدار مورد نظر خلال پسته یا خلال بادام را به ترکیبات اضافه کنید. سپس مسقطی زعفرانی را از حرارت بردارید. کف یک ظرف را با کره چرب کنید و مسقطی زعفرانی خوشمزه را داخل آن بریزید.
مسقطی زعفرانی خوشمزه را به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس شما میتوانید آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و روی آن را دوباره با خلال بادام یا پسته تزئین نمایید. این دسر را میتوانید در مهمانیهایتان نیز سرو کنید.
منبع: herang.co