امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 4.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟!

(08-02-2012، 20:12)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما برای ارسال پست باید در انتها یا در اول هر موضوع بر روی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! کلیک کنید ...
و برای بالا رفتن ستاره ها باید پست یا همان ارسال های خود را بالا ببرید ...

البته اسپم (حرف های بی ربط) نزنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟!
 سپاس شده توسط SABER ، poya ، Ali MuSiC ، Albert wesker ، jam ، I.R.IRAN ، farshad f ، *mahya* ، mohammadreza... ، mina77 ، Dj Amir ، emo love ، benyamin ، farbodd ، mohamad342 ، AmItiSe ، Roza.rad93 ، ریحانه 6 ، love 2012 ، melodi+ ، فلانی ، ...ab... ، behnaz99 ، Kamila❤ ، sara ss501 ، Eliza ، Mehrzad Zzz ، mohammad ali ، zeinab ، همراه اخر ، ارمين2012 ، سوگی ، W O L F ، انديا ، نفسک ، سینا 1997 ، raha8919 ، sadaf3 ، sinasx ، REZA.N ، Apathetic ، Snow-Girl ، MINA JOON ، kame ، ✘Nina✘ ، ☆єℓαнєн✮ ، ♥TARANNOM♥ ، MissLone ، mona49 ، SHERMION ، Mason ، s /a/m/a/n/@nri ، عليرضا1 ، **R.H** ، آرابلا ، * Exceptional girl * ، محمد حسین 1378 ، *setare* ، ღ دختـــر آسمان ღ ، bi kas ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، parnia tajik ، ♠▒DERAGON▒♠ ، an idiot ، sasan1 ، banoye qam ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، arooos ، اندریا111 ، پوريا2222 ، aivdhv9 ، خاطره**** ، امیدرحیم نژاد ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، ★~Ѕдула~★ ، @امیر@ ، ( DEYABLO ) ، Aesthetic ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، محدثه74 ، -Nᴇɢᴀʀ- ، wxwt ، طناز79 ، The moon

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - mohamad66 - 08-02-2012، 21:47

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان