اعتراف می کنم یه بار تو خونه داشتم بیتزا می خوردم یهو نوشابه ریخت زمین مامانمم فرشارو تازه تمیز کرده بود تا اومد دید نوشابه ریخته رو فرش و کاشی ها داد زد منم از ترس گفتم خواهر کوچولوم ریخته اون بیچاره هم که زبون نداشت یه بنج برادری از مامان خورد.ولی بعد ناراحت شدم و به مامان اعتراف کردم منم یه چوب روی... خوردم
اعتراف میکنم یه بارخواستم جلوی بسرا کلاس بزارم با گوشیم حرف زدم بدون اینکه کسی باشه یه دفعه گوشیم زنگ خورد ضایع شدم همه زدن زیر خنده
اعتراف میکنم یه باار داشتم میرفتم سوبر مارکت اونم کنار ویدیو کلوب بود منم اشتباهی وارد ویدیو کلوب شدم بعد واسه اینکه ضایع نشم گفتم دادشم اینجاست؟ولی من داداش نداشتم و یادم رفته بود که تموم بسرای تو ویدیو کلوب منو میشناسنو می دو نن داداش ندارم.

لامب اضافی خاموش اعتبار نشه فراموش

اعتراف میکنم یه بارخواستم جلوی بسرا کلاس بزارم با گوشیم حرف زدم بدون اینکه کسی باشه یه دفعه گوشیم زنگ خورد ضایع شدم همه زدن زیر خنده

اعتراف میکنم یه باار داشتم میرفتم سوبر مارکت اونم کنار ویدیو کلوب بود منم اشتباهی وارد ویدیو کلوب شدم بعد واسه اینکه ضایع نشم گفتم دادشم اینجاست؟ولی من داداش نداشتم و یادم رفته بود که تموم بسرای تو ویدیو کلوب منو میشناسنو می دو نن داداش ندارم.

لامب اضافی خاموش اعتبار نشه فراموش