17-02-2013، 13:18
خدایا خودت میدونی الان تو چه شرایطی هستم و داری منو میبینی.شاید داری با خودت میگی نگا کن چی افریدم حیف روحی که از وجود خودم توش دمیدم ولی خودت خوب میدونی اصلا نمیخواستم اینطوری بشه و شد و خودت میبینی که چه قدر در عذابم و بیشتر صدماتش رو هم خودم دیدم .لطفا اول خودت منو ببخش بعدم کاری کن که اون منو ببخشه.دفعه اخری که باهات حرف زدم پارسال بود یادته چه قدر ناراحت بودم و گریه کردم و ازت خواستم که اگه منو بخشیدی بهم یک نشونه بدی و تو هم دادی؟ ولی چه قدر دیر.من ناراحت شدم که اینقد دیر جواب دادی اما حالا زمانش برام مهم نیس فقط یک نشونه میخوام که هم تو و هم اون منو بخشیدین.خدا جونم لطفا ازم نخوا که چیزی که متعلق به منه و باهاش زندم رو کنار بذارم چون نمیتونم.من با سازمه که به تو میرسم و فکر نمیکنم تو مخالفش باشی و مطمئنم از اتود شماره پنج که برات ساختم خوشت میاد.تو میدونی منظور من از اون اتود چیه و همه حرفام تو اون خلاصه میشه برا همین هر شب برات میزنمش چون دوست داری و قول میدم اگه نشونه رو بهم بدی یه اهنگ دیگه برات بسازم برای تشکر ازت.ممنونم و امیدوارم منو ببخشی که اینقد وقتت رو گرفتم اخه خیلی وقت بود که ندیده بودمت به خاطر همه چیز ازت ممنونم
D.A.B.F.B.D.B................................بقیشم خودت حفظی دیگه
D.A.B.F.B.D.B................................بقیشم خودت حفظی دیگه