امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیاین تو ویه خاطره کوتاه از خودتون بنویسین...

مدتی بود یه پسره تو دانشگاه مدام بهم خیره میشد تو جشنای دانشگاهم همش کنار من بود خییییییییییییلی پسره باحالو خوشتل بود برای اولین بار از یه پسر خیلی خوشم اومد با خودم گفتم هروقت اومد جلو ناز نکنم و سریع شمارشو بگیرم خلاصه یه روز اومد پیشم منم که دیگه داشتم از خوشحالی بال درمیاوردم سلام کردو یه کاغذ که یه شماره روش بود دستم داد و گفت میخواستم بگم که ... اما نزاشتم حرفشو ادامه بده گفتم تو دانشگاه جلو دوستام خوبیت نداره چیزی بگین رفتم خوابگاه بهت میزنگم بیشتر باهم آشنا شیم(حالا منم که تو دانشگاه حسابی مغرورم همه فکر میکنن فکر میکنم از دماغ فیل افتادم به هیچکیم پا نمیدم) پسره هم که میدونست من چه جور دختریم از شدت تعجب مونده بود شاخش در بیاد اما خیلی سریع خودشو جمع و جور کرد یه لبخند زد که از صدتا فحشم بدتر بود و گفت:اون شماره آقا ولی(مستخدم دانشگامون)هست چند روز پیش یه پوشه پیدا کردم که چندتا عکسم داخلش بود اول شک داشتم اما چند روزه که دقت کردم متوجه شدم یکی از افراد تو عکس شمایین خواستم بگم زنگ بزنیین به آقا ولی پوشتون رو ازش بگیرید. واااااااااااااااااااااااااااااای من از خجالت آب شدم:ngh:
پاسخ
 سپاس شده توسط parmida.a ، علی جوکر ، T A R A ، D-:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بیاین تو ویه خاطره کوتاه از خودتون بنویسین... - palete rangi - 12-03-2013، 21:29

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart جمله های کوتاه و قشنگ
  ۱۰ مدل موی کوتاه که ده سال از سن تان کم می کند!همراه فیلم آموزش کوتاهی مو
  داستان کوتاه عاشقانه
  بیاین سوسک هارو از شهرمون بیرون کنیم.
  ✹ ✺ ✻ ✼ ❄دی ماهیا بیاین تو ❆ ❇ ❈❆ ❇ ❈❆ ❇ ❈
  با کدوم کارتون دوران کودکیتون خاطره دارید؟
  روشهای تقلب 1 ... بیاین بخونین شاید بدردتون خورد
  خاطره ی ساخت سازه
  پسرا بیاین ماشین های پر سرعت ولوکس
  با عقل ها ، عکس حل کن ها ...حالا همه بیاین بحلین ،امیدوارم خوب باشه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: