خلط کردم رو صندلی معلم تقلب کار همشگیه کار عادیمه کاغذ پرت میکنیم رو سر معلممون سطل اشقال میزاریم رو در میاد تو میخوره رو سرش یه معلم داشتیم ما ها اخراجش کردیم
ههههههههه خالی نبند تو که دیگه نمیدونی صندلیو اینجوری مینویسن چرا خالی میبندی
(02-05-2013، 12:04)ali-nz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا شما ذهناتون خرا به...
.
.
.
من زیر پای معلمم ترقه اندا ختم.پاچه شلوار معلم ریاضیو آتیش زدم((به خاطر این کار 10 روز اخراج شدم)) 20 تومن از معلم کش رفتم. رو سندلی معلم منگنه گزاشتم. گوشی ای که الان دارم (آی فون4)از معلمم دزدیدم شانس آوردم نفهمیدن. رو سندلی معلم می شاشیدیم می گفتیم آب ریخته. تو راه رو مدرسه تیله می ریختیم مدیر میرفت روی تیله ها میخورد زمین فرار میکردیم. شلوار بجه هارو با شورت میکشیدیم پایین.رو در بتری آب می زاشتیم معلم درو باز می کرد میوفتاد روش.زو کیف معلم رنگ ریختیم. وقتی معلم پشتش بود بهش مداد پرت میکردیم( به سرش میخرد ) یه بار معلم کیف جدید آورده بود کیفو با جاش ورداشتم 150 تومن فوروختم. عینک معلمو شکون دم. غذایی که معلم برای خودش میاوردو میدز دیدم.از اخر معلممون استعفا داد. رو کاغذ می نوشتیم من خرم می چسبوندیم
پشت معلم.تقویم معلمو می سوزوندیم تو کتا بای معلم نقاشی میکردیم وقتی معلم می خابید کوتشو پاره میکردیم . هیچ وقت نمی فهمید کار کودوم یکی مونه.
کلی معلما و مدی را مونو اذیت میکردیم.
سر کلاس میگوزیدیم.چراغ کلاسو می ترکوندیم . پس نتیجه میگیریم ذهن من جزقالست
ههههههههه خالی نبند تو که دیگه نمیدونی صندلیو اینجوری مینویسن چرا خالی میبندی