اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران

به گزارش ایرونیا و به نقل از ایسنا, حوالی ساعت ۱۵ روز یکشنبه دختر نوجوانی در خیابان حافظ اقدام به خودکشی کرد. در این حادثه دختر نوجوان حدودا ۱۷ ساله با روپوش مدرسه خودش را از پل عابر پیاده نرسیده به پل حافظ (خیابان فیروزگر) به خیابان انداخت.
«فرهاد» یکی از شاهدان عینی ماجرا گفت:«من دیدم که این دختر از نرده‌های پل خودش را آویزان کرده. ابتدا تصور کردم چیزی مثل شال یا لباسش از پل آویزان شده و می‌خواهد آن را بردارد؛ اما لحظاتی بعد او خودش را از نرده‌های پل آویزان کرد، چیزی حدود ۱۰ ثانیه با دست هایش از پل آویزان بود و قبل از آنکه ما بتوانیم کاری بکنیم، خودش را پرت کرد.»
بر اساس مشاهدات این دختر ظاهرا آسیب جدی ندیده بود و تنها بهت‌زده به جمعیت زیادی که دورش جمع شده بودند نگاه می‌کرد. در این حادثه هم تجمع مردم و ماشین‌ها برای تماشای حادثه،ترافیک سنگینی ایجاد کرد و مانع از امدادرسانی به موقع شد و اورژانس با تاخیر به محل اعزام شد.
«حامد» یکی از کسبه محل که برای نخستین‌بار به اورژانس تلفن کرده بود، گفت:«آمبولانس تقریبا ۲۰ دقیقه بعد به محل رسید و چند دقیقه‌ای هم در ترافیک خیابان معطل ماند. من از راننده آمبولانس پرسیدم چرا دیر آمده و او گفت نشانی درستی به آنها نداده‌اند و آنها ابتدا به خیابان آبان در همین محدوده رفته‌اند.»با انتقال مصدوم توسط اورژانس،خیابان خلوت و ترافیک عادی شد.

لعنت به من چه ساده دل سپردم
لعنت به من اگه واسش میمردم
دست منو گرفت وبعد ولم کرد
لعنت به اون کسی که عاشقم کرد
پاسخ
 سپاس شده توسط .maryam. ، Mason ، INIESTA ، آیتین ، امیررضا* ، mohammadreza... ، خانومي ، zahra160 ، *Armila* ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، غلام00 ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، Sieiry ، *nadia*horan* ، ✘Nina✘ ، shawkila ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، FARID.SHOMPET ، saye641
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - عشــق علیرضــا - 25-05-2013، 11:34

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خودکشی دختر دانش آموز به دلیل عدم شرایط مالی برای مصاحبه فرهنگیان
  خودکشی مردی که عاشق بازیگر زن مشهور بود
  رقصنده معروف و شاخ اینستاگرام خودکشی کرد ( عکس )
Sad خودکشی این دختر بخاطر زیبایی حسادت برانگیزش +عکس
  خودکشی دختر شاخ اینستاگرام در قایق مرد میلیاردر (عکس)
  خودکشی پسر 11 ساله بخاطر شوخی دوست دخترش (عکس)
  دختر شاخ اینستاگرام خودکشی کرد (عکس)
  افزایش آمار خودکشی در ایران
  ایران دارای رتبه اول فاصله طبقاتی در دنیا!/رشد نگران کننده ی آمار خودکشی در ایران!
  بازی نهنگ سفید و خودکشی های مکرر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان